Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Тример Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тример

Тримерът представлява специална машина, с помощта на която режем. Можем да я използваме, за да поддържаме тревата в нашия двор или градина в перфектно състояние. Тримерът е предпочитан за целта, тъй като достига до труднодостъпни места в почистваната площ.

Какви видове тримери можем да срещнем?

Освен вече споменатият тример за косене на трева, можем да срещнем и такива машини, които ни помагат да премахнем нежеланото окосмяване по тялото. Разбира се, големината на тези тримери е значително по-малка, мощността им също. Но да се върнем да тримерите, които използваме в градината. Електрическите тримери са удобни и функционални и поради тази причина често ги предпочитаме за поддръжка на тревата в нашия двор или градина. Те са сравнително леки, а с тях се работи и много лесно. Освен това двигателят работи тихо, което е допълнително предимство. Електрическите тримери могат да бъдат с ниско или с високо разположен двигател. Първият вид машини са по-добре балансирани, докато вторите са по-мощни. Има още една разновидност да тримерите – бензинов тример. При тях имаме само модели с горно разположен двигател.

Какво е добре да знаем при работа с тример?

Когато изберете да подрязвате тревата с тример, трябва да спазвате няколко прости стъпки. Важно е да прочетете ръководството за употреба, в което са описани спецификите на избрания от Вас модел, както и насоки за работа. Хубаво е при работа с електрически тример да правите кратки почивки през определен период от време (например през 30 минути), за да може машината да не прегрява. Важно е да знаете, че при дъждовно време не бива да използвате тример. Това важи и в случай, че тревата е мокра.

Откъде да купим тримери?

За да поддържате в перфектен вид тревните си площи, изберете най-подходящия за целта тример. Вижте нашите предложения в брошурата на сайта ни. Там ще откриете горещи оферти на редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Багира, Баухаус, Баумакс и други. 

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!