Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Тръба Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 13

    Открихме: тръба капкова ф16мм,

    Бриколаж брошура до 31.08.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Тръба

Тръбата представлява продълговато кухо тяло, което има кръгло сечение. Тя намира редица приложения, но най-често сме чували за водопроводните тръби. С помощта на тръбите може да се осъществява пренос на различни течности, както и на газообразни продукти.

Какви  видове тръби можем да срещнем?

Тръбите се различават в зависимост от предназначението им. Има и различия, идващи от материала, отк ойто са изработени. Можем да срещнем електро заварени тръби, PVC тръби, безшевни тръби, метални тръби, стоманени тръби, черни тръби, пластмасови и т.н. Изобщо богато многообразие от различни видове тръби. При пренос на течности често влизат в употреба полиетиленовите тръби, които са по-леки от стоманените и са устойчиви.

Как да изберем тръби?

Трябва да прецените от какви тръби имате нужда. След това трябва да закупите такива, които имат подходящи размери за целта. Когато изберем подходящите тръби, трябва да решим и какво количество тръби ще ни бъде необходимо. Трябва да определим и финансовите ресурси, с които разполагаме, за да изразходваме средствата си максимално ефективно. Трябва да не правим компромис при избора на тръби, за да избегнем спуквания по веригата.

Откъде да купим тръби?

В големите търговски вериги на „МастърХаус“,“Баумакс“, „Бриколаж”, „Чечосан”, „Багира” и др. можете да намерите богато многообразие от тръби. За да Ви улесним при избора на тръби сме селектирали най-горещите предложения за тръби и сме ги представили в дигитален вариант. Разгледайте брошурата, качена на сашия сайт и изберете тръбите, от които имате нужда.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!