Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Уред за борба с вредители Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: уред за борба

    Топ Шоп България брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Уред за борба с вредители

За да се справим с досадните вредители ни трябва не само желание, а и много търпение. Ако обаче имаме подходящите помощници, борбата с хлебарките, мравките, гризачите и кърлежите може да се превърне в детска игра. Важно е единствено да бъдем постоянни и да използваме подходящите уреди за борба с вредители.

Какви уреди за вредители да използваме в домашни условия?

За различните вредители можем да използваме разнородни уреди. Да вземем например домашните вредители, сред които мухите, комарите, хлебарките и мравките. Тях можем да преборим като използваме спрейове против насекоми или съответните устройства, които включваме в контакта и излъчват сигнали, които прогонват вредителите. Това става чрез специална ултразвукова технология, а резултатите не закъсняват. Повечето от този вид уреди имат специални програми, чрез които можете да настроите конкретен режим на действие.

Какви уреди за вредители да използваме за градината и двора?

Ако имаме проблем с осите и стършелите във Вашите двор или градина, то подходящ уред за борба с вредителите е специален капан за целта. Той  е конструиран по метод, който не позволява на насекомите да излязат, след като веднъж са попаднали в него. Тук също можем да използваме различни видове спрей за борба с вредителите, както в случая с домашните пакостници. Гризачите от двора ни пък можем да прогоним като използваме специален  подземен уред, който чрез технологията си прогонва нежеланите вредители. Това може да стане чрез звукова вибрация. На който и метод да се спрем, важно е да сме сигурни, че сме поставили устройството на правилното място и сме се погрижили да изпълним всички зададени от производителя инструкции.

Откъде да купим уреди за борба с вредители?

За да изгоните упоритите натрапници от Вашето лично пространство, изберете уреди за борба с вредителите. Актуални предложения можете да откриете в нашия сайт. Там ще откриете брошура с най-добрите оферти на Бриколаж, Баумакс, Баухаус, Мастърхаус и други. Сложете край на досадната инвазия на вредителите още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!