Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Уред за почистване на лице Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Уред за почистване на лице

Грижата за кожата на лицето е от изключително голямо значение за всеки един човек. Все пак тя е подложена на ежедневен досег с въздуха, а слънчевите лъчи също не я подминават. За да се запази нейната еластичност по-дълго време и да се почиства качествено от мъртви клетки, на помощ идва уредът за почистване на лице. Благодарение на специалната си технология той не само почиства кожата на лицето, но и масажира кожата, като доставя усещане за нежна грижа.

Защо да използваме уред за почистване на нашето лице?

Повечето козметични продукти за почистване на лицето успяват да достигнат най-горния слой на епидермиса, но не и в дълбочина. Именно тук се крие предимството на уредите за почистване на лице, които чрез специална технология успяват да постигнат 5 пъти по-качествено почистване на кожата на лицето. Освен че помага за почистване на порите, уредът масажира кожата и я омекотява. Различните почистващи уреди разглеждат по различен начин, но в най-общия случай се състоят от специализирани четки.

Какъв уред да изберем?

Освен че, почиства кожата на лицето в дълбочина, уредът е и по-удобен за употреба. Повечето уреди за почистване на лице са водоустойчиви и изключително компактни, което ги прави удобни за употреба. Уредите работят с батерии, а почистването им не представлява трудност за никого. Достатъчно е единствено след употреба уредът да се измие с хладка вода и сапун. Повечето уреди за почистване на лице вървят с няколкогодишна гаранция.

Откъде да изберем нашия нов уред за почистване на лице?

Можете да разгледате нашия сайт, където ще откриете специално създаден за Ваше улеснение дигитален каталог. В него има изгодни оферти на търговски вериги като Технополис, Теномаркет, Бриколаж, Айко и други. Разгледате и изберете Вашия уред за почистване на лицето сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!