Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фасул Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фасул

Има ястия, които са традиционни за българската кухня, а в същото време  са икономичен вариант за всяка трапеза и лесно решение, особено в голямо количество. Бобът и лещата са такива гозби и затова са сред продуктите, които са винаги налични в дома и всяка кухня на българите.

Какъв фасул се продава? Какво трябва да знам, когато избирам?

Когато купувате боб, може да избирате между различни марки, грамажи и видове. Ако искате да сготвите вкусна яхния, се ориентирайте към този, който увира лесно и е по-ситен.  Той става невероятно вкусен и може да бъде направен като крем супа. Продават се в пакети от половин или един килограм, така че купете според нуждите си. Ако желаете да приготвите бобена салата, купете едър салатен боб, най-добре Смилянски, той е много ароматен и няма неприятни люспи. Освен това изглежда много добре и е страхотна комбинация заедно с кисели краставички, лук или други зеленчуци за салата. Вече се продава и белен фасул, който е идеален вариант, ако сте почитател на ястието, но искате да си спестите болките в корема след неговата консумация. Освен зрял фасул, може да ядете и зелен, който е много свеж и след приготвянето  му може да го залеете с кисело мляко.

Какви цени да очаквам?

Цените на фасула варират между 2-3 лева за килограм зелен боб, а ако искате да купите зрял фасул, един пакет струва между 1, 50 и 5 лева.

Откъде да купя боб?

Можете да купите боб от магазините на „Фантастико“, “Kaufland”, “Carrefour”, “Lidl”, “BILLA” и др. Тъй като цените са различни във всички търговски обекти, е добре да внимавате откъде купувате продуктите. Следете редовно сайта ни за най-новите брошури, които качваме. Чрез тях ще знаете къде се предлагат най-големите оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!