Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Форма за лед Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 11

    Открихме: хъни с форма

    Хит Хипермаркет брошура до 28.01.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 114 магазина
Виж всички магазини

Информация за Форма за лед

Освен, че осигурява прохлада през лятото и весело забавление за всички кънкьори през зимата, ледът може да бъде и идеалната добавка към всяко едно питие. Използваме тази агрегатна форма на водата, за да разредим определени концентрирани напитки, или за да изстудим други безалкохолни течности. А за да стигнем до употребата на леда, първо трябва да сме използвали форми за лед, в които наливаме вода, след което поставяме във фризера. След няколко часа ледът е готов.

Какви форми за лед има?

Колкото и странно да звучи формите за лед се различават по формата. Можем да открием различни видове и според големината. Традиционно ледчетата трябва да бъдат с кубична форма, а формата представлява пластмасов правоъгълник. Има обаче богато разнообразие от разновидности. Можем да срещнем и форми за сладолед, освен тези за лед, а понякога двете функции са комбинирани в едно.

Какво ново при формите за лед?

Освен традиционните форми за лед, можем да си купим и още много интересни и дори забавни форми. Така например хората с чувство за хумор могат да получат лед във формата на патрони, ако си закупят съответните форми. Има още форми, които са като зърна, като чушки, като чипс и още, и още. Всички тези нетрадиционни форми за лед се използват най-вече за аранжировка на различни коктейли, но нищо не Ви пречи и Вие да внесете допълнителен колорит в ежедневието си, като си купите атрактивни форми за лед.

Откъде да изберете форми за лед?

Разгледайте нашия сайт, където ще откриете най-изгодните оферти за форми за лед. Подбрали сме ги специално за Вас от богатия асортимент на редица водещи търговски вериги, сред които Кауфланд, Карфур, Лидл, Пикадили, Метро и така нататък. Настройте се на лятна вълна и разгледайте предложенията ни за форми за лед още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!