Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фриз Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фриз

Фризът представлява определен художествен елемент, който може да бъде умело вплетен в различни повърхности. Визуално фризът прилича на някакъв специфичен вид кант, който поставяме до образуването на повтарящи се фигури. Фризовете придават уникален и неповторим вид на всяко едно помещение, затова са предпочитани от голям брой потребители.

За какво се ползват фризовете?

Фризовете се ползват най-вече за декорация и за естетика. Те придават приятен вид на подовото покритие. Освен това те могат да се ползват, за да разделят конкретно пространство на обособени части. Можем да изберем фризове и в случай, че искаме да подчертаем определена отрязък от вътрешното пространство на нашия дом. Гипсовите фризове за стени са перфектни, за да обособят вратата или прозореца в конкретно помещение.

Какво трябва да знаем, когато купуваме фризове?

Можем да се спрем на различни фризове в зависимост от декорацията, която ще получим. Има различни цветове, размери и модели, но всичко зависи от вкуса на потребителите. Те варират от различни геометрични фигури до разнородни композиции. Когато избираме фризове, трябва да определим и каква сума сме готови да направим за покупката си и в зависимост от това да изберем най-подходящите фризове.

Откъде да купим фризове?

Фризовете са добро решение за декорацията на Вашите под или стени. Най-изгодните оферти за фризове, можете да разгледате в нашия сайт. В брошурата, която ще откриете там, ще видите предложения на редица големи търговски вериги, сред които Бриколаж, Практис, Баухаус, Баумакс, Мастърхаус и други. Разгледайте и изберете как да декорирате пода и стените във Вашия дом още сега.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!