Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фуга Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фуга

Ако апартаментът Ви е студен и влажен, а освен това чувате неприятни шумове от улицата или от съседите, навярно скоро ще Ви се наложи ремонт, поне ако искате да постигнете комфорт, а и да се погрижите за здравето си. Непълноценен е сънят, който е разкъсан между кавгите на хората от съседния апартамент и звука от профучаващите навън коли. При ремонт и изолация на дома неминуемо ще Ви се наложи да се снабдите и с фуги, които да употребите в работния процес.

Какво трябва да знаем за фугите? Какви видове има?

Фугите свързват строителните елементи и части, които са изградени от различни материали, те позволяват шумоизолацията на помещението. Конструктивни са фугите при новото строителство, в сглобяеми конструкции и при вече съществуващи сгради. Има различни видове в зависимост от сферата им на приложение и въздействията, на които са подложени. Основно се делят на 2 вида – свързващи и за поемане на движения. Последните се делят на експанзионни, дипатационни, поемащи спягвания, фиктивни и натискови. Тези фуги са нужни, за да предотвратим увреждания на конструкцията от рода на деформация и напукване вследствие на различията в експанзионните характеристики на различните строителни материали. Свързващите фуги са разположени между два различни вида материал – например фугите между прозорците и вратите в зидарията, както и санитарните фуги, които непрекъснато са изложени на водно влияние. При купуването на фуги и планиране на работния процес, е хубаво да внимавате и с качеството на хидроизолацията.

Откъде да купя фуги?

„Багира“, „Praktiker”, “Mr. Bricolage”,”Bauhaus” са някои от магазините, в които можете да намерите фуги. Ако искате да се възползвате от изходни намаления, вижте брошурите на сайта ни. 

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!