Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Фурми Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Фурми

Фурмите се добиват от плодовете на финиковите палми и са познати още от древността. Наричани „хляб на пустинята”, днес всеки може да опита от вкусните и здравословни фурми, и да ги включи в ежедневното си меню.

Какви са полезните свойства на фурмите?

Фурмите са изключителен източник на енергия, консумацията им засилва имунната система и намалява риска от сърдечносъдови заболявания, както и оказват благоприятно влияние на черния дроб. Фактът, че съдържат всички витамини, с изключение на витамин Е, антиоксиданти, фолиева киселина и т.н. ги прави подходящи за бременни, хора с наднормено тегло и активно спортуващи.

Поради високата хранителна стойност, фурмите трябва да се консумират в умерени количества, да се избягват при заболявания на бъбреците, поради наличието на оксалати.

Как да използваме фурмите?

В повечето магазини се предлагат изсушени и опаковани фурми. Те могат да се използват в различни кексове, сладки, бонбони и други сладкиши. Освен това, вкусните плодове се съчетават добре в разнообразни плънки и придават екзотичен вкус на месото. В комбинация с кисело мляко и овесени ядки се превръщат в пълноценна и питателна закуска.

Как да съхраняваме фурмите?

Изсушените фурми се съхраняват като останалите сушени плодове – най-добре на хладно и сухо място. За да не загният, може да ги поставите в торбичка от плат, която е била потопена в солен разтвор, а след това изсушена. Когато купувате фурми опаковката трябва да е добре затворена, а плодовете да са леко влажни и намачкани.

Откъде да купим фурми?

В повечето супермаркети ще намерите опаковани фурми. В зависимост от грамажа, тяхната цена може да бъде висока. Затова разгледайте промоционалните брошури на магазините за хранителни стоки, в сайта Broshura.bg, и открийте най-изгодната оферта за здравословния продукт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!