Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Хранителни добавки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 12

  Открихме: хранителни добавки

  Аптеки SOpharmacy брошура до 28.02.2018
 • стр: 30

  Открихме: хранителни добавки, може

  Oriflame брошура до 28.02.2018
 • стр: 17

  Открихме: хранителна добавка. комплекс

  Ремедиум брошура до 28.02.2018
 • стр: 4

  Открихме: хранителна добавка с

  Медея брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Хранителни добавки

Ако сте решили да тренирате и трупате мускулна маса или просто усещате, че не се чувствате достатъчно жизнени и знаете, че Ви липсват витамини или друго важно за организма вещество, навярно ще се наложи да потърсите подходящите за Вас хранителни добавки, които няма да свършат чудеса, ако Ви не сте постараете да водите по-здравословен начин на живот, но определено ще Ви помогнат по пътя към промяната и по-доброто функциониране на организма.

Какви видове хранителни добавки има? Как да разбера кои са подходящи за мен?

Според специалистите по здравословно хранене трябва да ядем така, че да поемаме поне по 600 различни вещества. Заради забързания ни ритъм на живот балансираното хранене остава на заден план. Точно затова на помощ ни идват хранителните добавки от растителен, минерален или животински произход. Те притежават различни свойства, които повлияват положително на общото ни състояние, но ако се приемат внимателно и в точните комбинации. Запомнете обаче, че хранителните добавки НЕ са лекарства, разликата между тях е в различния състав и механизмите им на действие. Хранителните добавки са разделени в следните категории: за мускулна маса(приемат се от спортисти или културисти), витамини и минерали, добавки от растителен или животински произход и т.нар. нутрикозметика. Младите хора често прибягват до първия вид, особено ако ходят на фитнес или искат да изглеждат по-добре. Хранителните добавки за мускулна маса съдържат протеини, прохормони и тестостеронови стимуланти. Нутрикозметиката е вече много популярна и е един от най-разпространените видове хранителни добавки. Продуктите й са създадени, за да поддържат красотата, като за разлика от обичайните козметични средства, те се взимат под формата на капсули, таблетки или течност. В състава им влизат витамини, растителни екстракти, минерали и др., които влияят положително върху организма като цяло, но и на кожата, косата и т.н. Ако смятате да взимате хранително добавки, е добре да се консултирате със специалист, за да не превишите подходящата за Вас доза.

Откъде мога да си купя хранителни добавки?

Хранителни добавки можете да си купите от специализиран магазин или от “dm”,”Lilly” или да си поръчате от каталога на „Oriflame”. Винаги внимавайте колко пари харчите, следете редовно сайта ни, за да сте информирани за добрите намаления и промоции на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!