Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Чаша Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 2
-
Показани 16 от 18 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чаша

Чашата е съд, в който наливаме течности, които след това консумираме. Формата й най-често е конусовидна или цилиндрична, като в зависимост от вида на чашата тя може да бъде с и без дръжка. Чашите са един от най-важните съдове в една кухня, тъй като благодарение на тях сме винаги хидратирани.

Какви видове чаши има?

При чашите има богато разнообразие от видове според функцията, за която се използват, големината, формата и така нататък. Така например можем да срещнем големи чаши, така наречените халби, в които поставяме бира. Според материала, от който са изработени чашите можем също да откроим различни видове. Има порцеланови чаши; стъклени, които са най-често срещаните; пластмасови, които са най-евтини и често са за еднократна употреба и така нататък. Има и интересни видове, които светят, когато налеем определена течност в тях, или такива които сменят цвета си, когато налеем горещ течност.

В какви чаши какво да слагаме?

Вече споменахме какви чаши да използваме, когато пием бира. Най-разпространения вид чаша обаче е т.нар. хайбол. Това всъщност е стандартната чаша, в която наливаме вода или безалкохолни напитки. Нейната вместимост варира между 200-300 мл. Ако искаме да налеем вино, то трябва да изберете дали ще използвате голям или малък гоблет. И двете чаши имат дълга и тънка дръжка, на която е основата на чашата, а разликата е, че в първата наливаме червено, а във втората – бяло вино. Има различни видове коктейли чаши, според питието, което предпочитаме. Разбира се, има и чаши за чай и кафе, които традиционно са с дръжка и са по-ниски.

Откъде да си купим нови чаши?

Ако искате да си купите нови чаши, то сте попаднали на правилното място. В нашия сайт сме селектирали най-горещите оферти за чаши на редица търговски вериги, сред които Кауфланд, Карфур, Моббо, Como, Мастърхаус, Пикадили, Метро, Еноком-М и още много други. Разгледайте нашите предложения и изберете новите си чаши без да губите повече време.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Чаша на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!