Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Черга Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Черга

За да предпазим подовата настилка от нараняване и надраскване от мебелите, както и за създаване на допълнителен уют в помещенията, на пазара се предлагат различни видове килими, пътеки, черги.

Каква е разликата между килим, черга и пътека?

Обикновено чергите са ръчно тъкани, като ги свързваме с традиционния български бит и култура. Пътеките, от своя страна, са с по-голяма дължина и се поставят най-често в коридора или преходни пространства. При килимите има огромно разнообразие от десени, размери, материали и начини на производство.

Чергата се отличават с правоъгълна форма и с характерните ресни, които имат от двете по-малки страни.

Как да изберем черга?

Чергите са много подходящи за помещения в битов стил, но комбинациите от различни цветове могат да се съчетаят успешно и с по-модерен интериор. Най-често чергите са от вълна или памук, което осигурява топлина и изолация на пода, особено при плочки.

Трябва да изберете мястото, на което ще поставите чергата, което ще улесни избора на нейния размер. Чергите могат да бъдат с големина 60-90 см. и да достигат над 170-240 см. Трябва да се обърне внимание и на възможностите за почистване. Повечето производители препоръчват ръчното пране, дори и за по-малките размери, тъй като тъканите могат да се свият и увредят.

Откъде да купим черга?

Може да намерите различни размери и разцветки на черги както в специализираните магазини за килими и постелки, така и в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Домко и т.н. Разгледайте промоционалните брошури на магазините в Broshura.bg. Така ще може да се запознаете с намаленията и актуалните им оферти, и да изберете подходящата черга на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!