Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Четка за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четка за коса

Четката за коса е приспособлението, което ни позволява да придадем ред на косата си, като я срешим. Тя се състои от дръжка и основна част, в която има много малки „зъбчета”, с помощта на които косата ни изглежда по-красива и сияйна. Четката за коса можем да ползваме и докато изправяме и къдрим косите си.

Какви четки за коса можем да си купим?

Четките за коса имат различна форма и могат да бъдат както кръгли, така и плоски. Има обаче няколко основни вида, сред които на първо място се нарежда широката четка, която е подходяща за ежедневна употреба. Тя не наелектризира косата и има масажиращ ефект благодарени на плстасови топчета, с които завършват нейните зъбчета. Можем да си купим и кръгла четка с естествен косъм. Тя не се препоръчва на дами с къдрави коси, тъй като може да бъде много агресивна. А иначе можем да я използваме както когато изправяме косите си, така и за да им придадем обем. Метланата кръгла четка пък може да се превърне в маша след подходящото нагряване. Има и малки кръгли четки, с които поддържаме добрия вид на бретона.

Какво е новото при четките за коса?

Можем да открием модерни технологии, с помощта на които косата ни няма да е толкова заплетена. Така например можем да си купим четки за заплетени коси, йонизираща термо четка, антистатична четка, топираща четка, керамична кръгла и така нататък.

Магазини, в които има четки за коса?

Четките могат да бъдат както с естествен, така и с изкуствен косъм. Каква четка ще изберете, зависи единствено от Вас. Ние обаче работим за Вашето улеснение и създадохме специална брошура с най-добрите предложения на редица търговски вериги. Сред тях са Орифлейм, Кауфланд, Карфур, Лили, dm и т.н. Разгледайте я още сега на нашия сайт и поглезете косата си с нова четка.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!