Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Четка за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четка за коса

Четката за коса е приспособлението, което ни позволява да придадем ред на косата си, като я срешим. Тя се състои от дръжка и основна част, в която има много малки „зъбчета”, с помощта на които косата ни изглежда по-красива и сияйна. Четката за коса можем да ползваме и докато изправяме и къдрим косите си.

Какви четки за коса можем да си купим?

Четките за коса имат различна форма и могат да бъдат както кръгли, така и плоски. Има обаче няколко основни вида, сред които на първо място се нарежда широката четка, която е подходяща за ежедневна употреба. Тя не наелектризира косата и има масажиращ ефект благодарени на плстасови топчета, с които завършват нейните зъбчета. Можем да си купим и кръгла четка с естествен косъм. Тя не се препоръчва на дами с къдрави коси, тъй като може да бъде много агресивна. А иначе можем да я използваме както когато изправяме косите си, така и за да им придадем обем. Метланата кръгла четка пък може да се превърне в маша след подходящото нагряване. Има и малки кръгли четки, с които поддържаме добрия вид на бретона.

Какво е новото при четките за коса?

Можем да открием модерни технологии, с помощта на които косата ни няма да е толкова заплетена. Така например можем да си купим четки за заплетени коси, йонизираща термо четка, антистатична четка, топираща четка, керамична кръгла и така нататък.

Магазини, в които има четки за коса?

Четките могат да бъдат както с естествен, така и с изкуствен косъм. Каква четка ще изберете, зависи единствено от Вас. Ние обаче работим за Вашето улеснение и създадохме специална брошура с най-добрите предложения на редица търговски вериги. Сред тях са Орифлейм, Кауфланд, Карфур, Лили, dm и т.н. Разгледайте я още сега на нашия сайт и поглезете косата си с нова четка.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!