Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Четка за тоалетна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Четка за тоалетна

Чистата тоалетна е не само важна за здравето на цялото ни семейство, но и за комфорта и уюта на цялото помещение. Това е причината четката за почистване да бъде задължителен аксесоар, който присъства в банята и тоалетната на почти всяко семейство.

Какви четки за почистване на тоалетни има?

Обикновено четките се предлагат в комплект със поставка. Те се различават основно по дизайна и цветовете си. Четките имат стандартна форма със заоблен край. Разнообразието при четките за тоалетни е в размерите и материалите на дръжките и поставките. Стандартните дръжки и поставки са пластмасови, но могат да бъдат и изработени от керамика, метал, стъкло или дори да имитира различни цветове и десени тапицерия. При някои дръжки и поставки може да има вградени цветя, декоративни орнаменти, растения, миди и течност, като се пресъздава морското дъно.

На пазара може да откриете и четки, които са предназначени за почистване на тоалетна чиния, които са с плоска почистваща част.

Каква четка за тоалетна да изберем?

Разнообразието от материали, цветове и форми на четките и поставките, позволяват да ги съчетаете с цялостния интериор на помещението. Така практичното почистващо пособие ще се превърне и в красив акцент.

Когато купувате четка, обърнете внимание на начина на закрепяне на космите. Те трябва да са на плътни снопчета, които да са здраво прикрепени. Това ще осигури дълготрайна употреба и по-качествено почистване. Дръжката също трябва да е устойчива. Въпреки че пластмасовите четки са широко разпространени и се отличават с по-ниски цени, често те се чупят при по-силен натиск.

Откъде да купим четка за тоалетна?

Може да намерите почистващи четки за тоалетна в магазините за домашни потреби и битови стоки, както и в магазините за обзавеждане и аксесоари за банята. Най-атрактивните цени ще откриете в актуалните им брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!