Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Чопър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 117 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чопър

Независимо дали обичаме да готвим или го правим по задължение, като че ли най-много време ни отнема нарязването на всички продукти, които са ни необходими за даденото ястие. Вместо да губим време и усилия за накълцване и рязане, практично решение е чопърът.

Какви чопъри има и какъв да изберем?

Кухненският електроуред придобива все по-голяма популярност, като вече може да се открие в домовете на мнозина. Той е предпочитан, тъй като спестява време, а и предлага различни възможности за рязане, кълцане, надробяване и смилане на различни плодове, зеленчуци, ядки и други хранителни продукти.

Въпреки че различните чопъри се различават по мощност и размери, те имат сходни форми. Най-често чопърът се състои от пластмасов съд, в който се поставят продуктите, и остриета от неръждаема стомана. Различните модели имат различни степени на рязане.

Когато избирате чопър се съобразете колко често ще го използвате, както и за какви продукти най-често ще Ви е нужен. Това ще Ви помогне при избора на капацитета на съда. Обърнете внимание и на начините на почистване, дали частите могат да се мият в миялна машина, дали могат да се свалят и т.н.

Популярни марки са Philips, Rohnson, Moulinex, Gorenje, Bosch, Elite, Elekom и други.

Откъде да купим чопър?

Може да намерите практичния кухненски електроуред в магазините за техника – Технополис, Зора, Техномаркет и т.н., както и в Метро, Carrefour, Кауфланд, Т Маркет и други. Най-изгодните и атрактивни цени ще откриете в техните актуални брошури, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще закупите желания уред, без да отделяте голяма сума и да нарушавате семейния си бюджет.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!