Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Чук Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Чук

Чукът е един от онези инструменти, които е добре да присъстват във всеки дом. Независимо дали ще правите ремонт или не, този инструмент ще Ви бъде полезен при различни поправки и ежедневни дейности.

Какви видове чукове има?

Чуковете се разделят както по големина, така и по предназначение. Най-разпространени са стандартните или универсални чукове. Те намират широко приложение в домакинството и при различни ремонтни дейности. Имат Т-образна форма, която е образувана от дръжката и стоманена глава. Обикновено от едната страна главата е плоска и служи за забиване на пирони и т.н., а от другата страна е заострена. Има и чукове предназначени за дърводелска и зидарска работа. Техният заострен край може да бъде с различна форма.

Безоткатните чукове имат масивна глава, като осигуряват по-силен удар, като имат универсално приложение.

Какъв чук да изберем и откъде да го купим?

Изборът на чук трябва да се съобрази с желаното предназначение. Препоръчително е да закупите стандартен чук, тъй като той може да се използва за различни материали и основни ремонтни и строителни работи.

Голямо разнообразие от видове, размери и марки инструменти ще откриете в магазините за обзавеждане и строителни материали – Практикер, Бриколаж, Баумакс, Баухаус, както и в магазините с универсален характер – Метро, Кауфланд, Lidl и други. Разгледайте промоционалните им брошури и изберете най-изгодната цена за Вашия инструмент. Актуалните намаления и промоции ще намерите на едно място – в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!