Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шалте Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шалте

Спалнята е помещението, в което отпочиваме и се отпускаме. Затова тя трябва да е уютна и комфортна. Поради тази причина, всеки детайл в нейното обзавеждане е от изключителна важност. Това важи в пълна сила и за детската стая, в която детето прекарва голяма част от времето си – в игри, забавления и почивка. За да не попада прах и замърсявания върху завивките на леглото, то трябва да има покривало.

Каква е разликата между шалте и кувертюра?

Шалтето и кувертюрата са двата вида покривала, които са най-разпространените и използвани. Основната разлика помежду им е, че шалтето има пълнеж, най-често от силиконова вата, и наподобява олекотена завивка. Кувертюрата е по-лека, като чаршаф.

Какво шалте да изберем?

Когато избирате шалте се съобразете както с размера на леглото, така и с интериора и цветовете на стаята. Добре е десенът на шалтето да отговаря и да допълва цялостния стил на помещението. Леглото често е акцентът в интериора и ако искате да разнообразите и промените облика му, най-добре изберете двулицево шалте.

Шалтетата са предпочитани и заради факта, че могат да се използват и като завивки. Различните десени ще направят изборът Ви по-лесен и ще може да ги съчетаете с цветовете на стаята.

Избирайте материи, които се почистват лесно и могат да се перат в пералня. Добре е шалтето да бъде тегелирано, т.е. ватата да е пришита, за да избегнете свиването при изпиране.

Откъде да купим шалте?

Независимо дали търсите шалте за спалнята или детската стая, може да намерите разнообразие от размери и десени в магазините за обзавеждане и аксесоари – Комо, Икеа, Аико, Лабиринт, Домко и т.н. В техните актуални брошури ще откриете атрактивни цени и промоции. Така ще можете да закупите желаното шалте на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Шалте на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!