Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шейк Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 27

    Открихме: цвят млечен шейк

    Топ Шоп България брошура до 26.12.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шейк

Шейковете не са новост за нашите географски ширини. В днешно време всеки може да си приготви шейк, по свой вкус и предпочитание, а предлаганите в магазините шейкъри улесняват още повече това.

Какви видове шейкове има?

Има голямо разнообразие от шейкове – плодови, зеленчукови, с ядки, с мляко или сладолед. Обикновено шейковете се приготвят на основата на сладолед и прясно мляко, разбити с плодове. Най-популярните плодове, които се използват са банани, ягоди, малини, боровинки. Към тях могат да се прибавят различни ядки или сушени плодове, да се овкусят допълнително с мед и други.

Много популярни, особено за активно занимаващите се със спорт и фитнес, са протеиновите шейкове на прах, както и шейковете за отслабване.

Какъв шейк да изберем и как да го приготвим?

Изборът на шейк зависи изцяло от нашето предпочитание, вкус и резултат, който искаме да получим. Шейковете за отслабване заместват едно нормално хранене, докато домашно приготвените шейкове със сладолед и плодове, например, могат да съдържат повече калории. Плодовите и зеленчукови шейкове могат да бъдат много полезни, особено ако сладоледът се замести с мляко и не се добавят допълнителни подсладители.

Ако нямате шейкър в кухнята си, може да използвате пасатор или да намачкате по-меките плодове с вилица. Към тях се прибавят млякото, ядки, мед и другите съставки – по желание.

Откъде да купим шейк?

Продуктите за шейк, който да приготвите в домашни условия, може да намерите във всеки магазин за хранителни стоки. При изборът на плодове и зеленчуци обърнете внимание те да се узрели, като да нямат загнивания. В търговката мрежа не е трудно да се намерят и шейковете на прах, като те се разреждат с вода или с мляко, според указанията. Най-изгодните цени ще откриете в промоционалните брошури на магазините, които са събрани на едно място – в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Шейк на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!