Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шмиргел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 21

    Открихме: настолен шмиргел rd-bg01

    Практикер брошура до 08.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шмиргел

Ако сте майстор и Ви се налага да се справяте с довършителни работи или просто Ви се отдава да работите с техника и искате да разполагате с всички необходими за това инструменти, навярно купуването на шмиргел ще бъде удачно за Вас. Тези инструменти са подходящи за разнообразни действия като полиране, шлайфане, зачистване, заточване и др. 

Какъв шмиргел да избера? Какви цени да очаквам?

При избор на шмиргел трябва да решите дали искате той да е ръчен или подов. Ако Ви е нужен уред, с който да подготвите по-малка площ, нуждаеща се от деликатно докосване, може да изберете ръчен. Ако Ви е необходим по-мощен уред, който да работи на големи участъци, изберете подов. Някои модели са снабдени с прахоуловител, благодарение на който ще си осигурите чиста и безпрепятствена работа. При избора на шмиргел преценете дали се нуждаете от стабилен и мощен инструмент и ако е така, по-добре се ориентирайте към по-скъпите, но качествени шмиргели – т.нар. професионални модели. Някои инструменти са снабдени със стоманени предпазители на диска, които са своеобразна защита за работещия. Цените на шмиргела са между 40 и 200 лева за обикновените модели и 300-400-за професионалните.

Кои марки са надеждни? Откъде да си купя?

Сред купуваните марки шмиргели са продуктите на “Bosch”, “Raider”, “Makita”, DWT” и др. Можете да изберете Вашата машина от магазините на „Багира“, „Praktiker”, “Baumax”  и др. Тъй като на пазара има много продукти, ние събираме специално за Вас на едно място най-изгодните предложения. Прочетете брошурите на сайта ни, възползвайте се от намаленията.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!