Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Шпакловка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Шпакловка

Шпакловката е неизменна част от ремонта на всяко едно помещения във Вашия дом. В най-общи линии шпакловането е процесът, който извършваме върху повърхностите преди да поставим облицовка. Тоест шпакловането е един вид подготвяне на основата, която ще облицоваме. За целта можем да използваме различни видове шпакловки.

Защо е необходимо да се шпаклова?

Шпакловането е неизбежно, защото именно то подготвя съответните повърхности – било то стени или под, за облицоване. В тази връзка е необходимо да шпакловате с подходящи материали, за да може последвалото покритие да се задържи трайно и да бъде устойчиво. Без значение дали ще боядисвате стените във Вашия дом или пък имате намерение да лепите тапети, нужна е шпакловка. Това е така, защото в случая на тапетите например, когато стените са шпакловани, то лепилото, което използваме за закрепване на тапетите, засъхва по-бързо и има по-малко неравности при лепенето.

Какви видове шпакловки има?

Можем да срещнем два основни вида шпакловки – изравняващи и финиращи шпакловки. Първият вид шпакловка използваме, когато трябва да запълним по-големи пукнатини, за да изравним дадена повърхност, а пък финиращите са подходящи за запълване на по-дребни и фини неравности. В зависимост от материала можем да срещнем различни видове шпакловки. Най-разпространената обаче е гипсовата. Преди да се нанесе е задължително да грундираме стената или тавана, които ще шпакловаме, а самата шпакловка се поставя върху здрави повърхности, като те не трябва да бъдат морки. Друг вид шпакловка е такава с теракол, която пък е подходяща за пода във Вашия дом. Тук вече нямаме ограничение по отношение на това дали повърхността е мокра, но отново трябва преди това да сме нанесли грунд.

Откъде да изберем подходящите шпакловки?

За да Ви помогнем в избора на подходящи шпакловки, създадохме дигитален каталог с най-добрите оферти на редица водещи търговски вериги, сред които Бриколаж, Чечосан, Баумакс, Баухаус, Багира, Темакс и така нататък. Разгледайте и изберете с какво да шпакловате стени във Вашия дом още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Шпакловка на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!