Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Яйца Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Яйца

Гладни сте, но нямате търпение да чакате до печката, за да приготвите ястие по сложна рецепта? Или пък бързате да излизате, но изпитвате глад и искате да се заситите? Това може да стане лесно, ако имате продукти у дома, които могат да бъдат приготвени за малко време, а резултатите са повече от апетитни. Яйцата са от най-функционалните продукти, защото освен че могат да бъдат ядени отделно, са градивна част от много рецепти, без които вкусът не е същият. Торти, палачинки, миш маш са само някои от гозбите, в които белтъчните продукти са необходими.

Какво мога да приготвя с яйца? Какви яйца да купя?

Яйцата са много добър вариант за бърза вечеря, тъй като се приготвят лесно, а и могат да се комбинират с други продукти, ако искате по-сложно ястие. Омлет с шунка и кашкавал, яйца по панагюрски, яйца на очи, огретен и пълнени чушки с кайма и сирене са само някои от гозбите, в които се използват яйцата. Ако искате да избягвате пърженото и се стремите да спазвате хранителен режим, може да се задоволите с варено яйце-то е източник на белтъчини, но е по-здравословен от пърженото. Когато избирате яйца, имате няколко варианта според броя. Най-често се продават в кутии по 6 или 10 яйца, като големината им е отбелязана на опаковката – M, L и др. Купете в зависимост от нуждите си – ако смятате да приготвите храна за повече хора, изберете повече бройки. Винаги гледайте срока на годност, за да се сдобиете с пресни яйца, четете какво пише на кутията им.

Откъде мога да купя яйца?

Яйца може да купите от „Фантастико“, „Т Маркет“, „BILLA”, “Carrefour”, “Lidl”,”CBA”, “Kaufland”, „Пикадили“, „Дар“ и др. Когато избирате хранителни продукти, винаги се старайте да пазарувате разумно. Следете редовно сайта ни за новите брошури, които качваме, за да сте информирани за актуалните оферти, които се предлагат.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!