Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Blu-ray плейър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Blu-ray плейър

Blu-Ray плеърът е определян като наследник на DVD плеъра, като го превъзхожда по качество на възпроизвежданата картина и висока резолюция. С навлизането на новите технологии и т. нар. „домашно кино” Blu-Ray плеърът печели все повече почитатели.

Какво е Blu-Ray плеър и какви са неговите предимства и недостатъци?

Blu-Ray плеърът предлага няколко преимущества пред DVD устройствата – той предлага по-качествен звук, по-качествена картина, по-голям капацитет за съхранение. Blu-Ray произлиза от това, че при прочитане на информацията от диск, се използва син лазер, който фокусира по-добре. Добре е да се знае, че могат да се възпроизвеждат и DVD дискове, а не само Blu-ray.

Ако сте решили да закупите своето ново устройство, трябва да вземете в предвид на какъв телевизор ще гледате дадените филми или видео продукти. За да бъде максимално добро качеството на картината и звука, най-добре е да разполагате с HD Ready LCD или плазмен телевизор.

Blu-Ray предлага и различни нови допълнителни функции, като изскачащо меню и възможността за сваляне на съдържание направо от Blu-ray плейъра. Самият видео формат е един от най-качествените днес.

Със сигурност най-големият недостатък на Blu-ray плейъра е неговата цена. В сравнение с DVD плеърите, стойността му може да бъде в пъти по-висока. Blu-ray дисковете с филми също са с по-висока цена.

Каква марка да избера?

На пазара се предлагат Blu-ray плеъри на всички големи и утвърдени марки – Sony, Philips, Panasonic, Samsung и други. На първо място, трябва да определите каква сума бихте отделили за устройството – може да намерите плеъри с цена започваща от около 80 лв. и достигаща до над 700 лв. Всички Blu-ray устройства възпроизвеждат CD и DVD дискове, така че не е необходимо да заменяте колекцията си от филми и музика. Ако желаете да закупите новото си устройство, но без да отделяте голяма сума – следете промоционалните предложения в Broshura.bg.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!