Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

CD плейър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за CD плейър

Във времето на нови технологии, в което всички устройства стават все по-компактни, с все повече функции CD плеърът продължава да има своите почитатели и потребители.

Какво е CD плеър и какви видове има?

Най-общото описание на CD плеъра е електронно устройство, което възпроизвежда CD дискове. CD е съкращение на Compact Disc. CD плеърът може да е портативен или част от автомобилни или домашни аудиосистеми.

Портативният плеър Ви дава възможност да слушате музика, навсякъде където пожелаете. CD плеърът е с дълга история, като е приеман за наследник на уокмена, който работеше с аудио касети. Преносимият плеър Ви дава удобство, тъй като е сравнително лек. Портативните CD плеъри могат да бъдат и с колони, под формата на касетофон или да са част от цялостна домашна аудио система. Днес плеърите могат да възпроизвеждат музикални файлове и от MP3 дискове, като преносимите устройства работят обикновено с батерии.

Авто CD плеърите предлагат възможност на ползвателите, да възпроизвеждат файлове от CD/CD-R/CD-RW, като по-модерните модели разполагат и с USB входове. Различните модели имат и различна мощност.

Какъв CD плеър да избера?

На първо място трябва да решите за какво ще използвате своя плеър, какви дискове ще възпроизвежда. На пазара се предлага голямо разнообразие от модели и марки, в различни ценови класове. Устройствата, предназначени за автомобил, са по-скъпи отколкото портативните. Ако един преносим портативен CD плеър може да струва около 40 лв., то за да модернизирате аудио системата на Вашия автомобил, ще трябва да отделите минимум 100 лв. На българския пазар може да намерите различни модели от всички утвърдени световни марки, като повечето от тях са CD/MP3 плеъри.

Ако искате да закупите своя нов CD плеър на изгодна цена, разгледайте промоционалните предложения на магазините в сайта Brosura.bg.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!