Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Mp3 плейър Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Mp3 плейър

Отдавна няма да срещнете хора, които ходят по улицата и слушат музика, а джобовете им са опънати от обемистия уокмен. Тази ера отмина, но хора, слушащи музика, може да срещнем по улицата, на спирките, в градския транспорт. А наследникът на уокмена и последващия CD плейър е компактният MP3 плейър.

Какво представлява MP3 плейърът?

MP3 плейърът е преносимо устройство, което възпроизвежда Мр3 файлове, които са всъщност част от стандарта MPEG-1, или т. нар. MPEG-1 Audio Layer III. По-късно се разработва и MPEG-2 Audio Layer III.

Така от 1999 г., когато се появяват първите преносими MP3 плейъри, до днес, компаниите развиват и разрастват производството на преносимите устройства. В днешно време, те могат да възпроизвеждат освен Мр3 файлове, така и Мр4, или MPEG-4,WAV,WMA и други.

Това е и един от детайлите, които трябва да проверите преди закупуването на устройството, а именно – какви формати поддържат. В зависимост от модела на плейъра, той може да се свързва към компютър чрез вградено USB или чрез USB кабел, като някои модели могат да имат и възможност за Bluetooth свързване. Обърнете внимание и на вградената памет на устройството.

Много предпочитани са плейърите с цветен дисплей, като в зависимост от поддържаните формати, може да гледате различни видеоклипове. По-голямата част от устройствата имат и FM радио, могат да са с сензорен дисплей, да имат камера,  да са водоустойчиви.

Откъде да купим MP3 плейър?

Най-голям избор от МР3 плейъри ще намерите в магазините за бяла и черна техника като Технополис, Техномаркет, Зора, Денси и т.н. Популярни марки са Sony, Samsung, Philips и други. Разгледайте промоциите и специалните намаления, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете избрания МР3 плейър на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!