Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Плот Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 53

  Открихме: добре кухненския плот – това

  Бриколаж брошура до 31.12.2016
 • стр: 25

  Открихме: да поставите плот от мрамор,

  Бриколаж брошура до 31.12.2016
 • стр: 21

  Открихме: на работния плот

  Практикер брошура до 08.12.2016
 • стр: 9

  Открихме: 53см, стъклен плот с дебелина

  Бриколаж брошура до 31.12.2016
 • стр: 2

  Открихме: тюркоаз плот на маса

  Еником М брошура до 14.12.2016
 • стр: 23

  Открихме: шило, бормашина, работен

  Метро брошура до 24.12.2016
Страница 1 от 1
-
Показани 9 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 132 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плот

Когато става въпрос за обзавеждането на кухнята, то трябва да е лесно за поддържане, да осигурява комфорт при работа и, разбира се, да бъде красиво. Това се отнася с пълна сила и за плота. Когато говорим за плот в кухнята, обикновено разбираме работния плот и плота за вграждане, или по-просто казано – котлоните.

Какъв плот да изберем?

Плотът, като част от групата на електроуредите за вграждане, е задължителен елемент във всяка модерна кухня. Той може да бъде както електрически, така и газов, а броят на котлоните обикновено са 2 или 4. Най-предпочитани са стъклокерамичните плотове, които загряват бързо и се почистват лесно. Те могат да се управляват както със сензори, така и с традиционните механични

При избора на кухненски работен плот имаме доста голямо разнообразие. Той може да е от естествен камък или дърво, или да бъде от все по-разпространените ламинирани плоскости. Определено последните са и предпочитани заради по-ниските цени, а и големият избор от цветове. Без съмнение естествената дървесина придава несравним уют на кухнята, но трябва да се отбележи, че плотът трябва да се обработва периодично, а и рискът от нараняване от остри предмети е голям. Другите често използвани плотове са от гранит. Те са изключително здрави, а основният им недостатък е тяхното тегло.

Когато избирате плот за кухнята, без значение дали плотът е за вграждане, или е основната работна площ в помещението, той трябва да се вписва в интериора, да бъде удобен за работа.

Откъде да купим плот?

В зависимост от вида на плота може да го откриете в Икеа, Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Алати, Технополис, Техномаркет и т.н. Разгледайте актуалните промоции на плотове в Broshura.bg. Възползвайте се от отстъпките и закупете най-подходящия плот на изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!