Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
cover

Черен петък 2017


Кога е Черен петък 2017? Къде ще има Черен петък?

Black Friday започва официално в 00:00ч. на 24.11.2017 г.! Много български магазини участват в намаленията за Black Friday. Чрез нея те предлагат най-добрите оферти за техника (лаптопи, телевизори, смартфони и много други...), мебели, козметика, детски стоки и играчки, дрехи и обувки. Традиционно магазините с най-добрите предложения Емаг, Зора, Технополис, Техномаркет, Хиполенд, Ardes, Joy optics & Grand Optics, Avon, dm, JYSK предлагат широка гама от продукти на разпродажба както в магазина, така и онлайн.


Как се появи Черен петък?

Black Friday води своето начало от САЩ. Това е последният петък на ноември, денят, след Деня на благодарността и се възприема за началото на коледния пазар. Терминът „Черен петък“ за първи път се използва през 60-те години на 20 век във Филаделфия. От тогава до сега магазините правят кампании с големи намаления, а интересът на потребителите нараства постоянно с всяка следваща година. В България тези кампании се появиха за първи път през 2013г. и тази година отново Ви очакват страх

отни оферти и големи намаления.


Black Friday и Broshura.bg

Искате да се възползвате от най-големите разпродажби за Черен петък? Ние от Broshura.bg сме готови да Ви помогнем! Специално за Вас събираме всички промоционални брошури на едно място - на сайта Broshura.bg или през мобилното ни приложение. От там, Вие лесно ще разглеждате всички предложения на магазините. По този начин Вие ще сте по-подготвени и ще намерите най-добрата оферта още преди началото на кампанията. А това е важно! Всички знаем, че по време на Black Friday, бързината при пазаруването е първото правило, което превръща цялата кампания успешна за Вас. 

 

Какво Ви очаква тази година можете да разберете, само ако следите нашата страница за Черния петък!

 

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!