Категории
Последни
Известни

7 практични съвета за пазаруването по време на Черен петък

 1. Направете проучване и се запознайте кои магазини участват в кампанията
  Проучването е първата стъпка за успешното и наистина полезно пазаруване при големите намаления на Черен петък. Запознайте се кои магазини участват в кампанията и задължително проверете от колко часа ще можете да се възползвате от техните предложения. Добра идея е да запишете или отбележите имената на магазините и началния час на Black Friday.
 2. Предвидете си бюджет
  Отделете една разумна сума за покупките по време на Черен петък. Естествено, че тя трябва да Ви даде възможност да получите всичко, което искате, но и да не ограничи финансите Ви. Пазарувайте лесно, удобно и практично по време на петъчните намаления.
 1. Направете си списък с необходими продукти
  И под необходими, разбирайте наистина необходими. Не прахосвайте семейния бюджет за джунджурийки, които няма да ползвате след това или пък няма да са Ви нужни. За това разгледайте по категории промоциите на най-търсените стоки – електроника, мебели и козметика, и подредете по приоритет желаните от Вас продукти в удобен списък.
 1. Започнете да пазарувате от рано и купете първо най-популярните стоки
  Това са ключовите елементи при пазаруване по време на Черен петък – разглеждане на стоки, пазаруване веднага след стартирането на кампанията и закупуването първо на най-търсените стоки. Онлайн магазините започват още след настъпването на полунощ. Така че ще е хубаво да сте пред компютрите, таблетите или смартфоните възможно най-рано, защото продуктите наистина се изчерпват бързо.
 1. Разгледайте промоционалните брошури онлайн в broshura.bg

  Така лесно ще разберете кои продукти са включени в промоционалната кампания и на каква стойност ще се предлагат те в деня на големите намаления. Чрез брошурите, които са подбрани в специална категория, ще може да направите по-правилна преценка при изготвянето на бюджета и при съставянето на списъка с необходимите продукти. Абонирайте се за нашите имейли, чрез които ще научите първи най-актуалната информация за Black Friday.

 1. Свалете приложението на broshura.bg

  Новото ни мобилно приложение ще улесни още повече подготовката на пазаруването по време на Черния петък. Специално подготвената категория включва каталозите на участващите магазини в кампанията и ще Ви позволи да разгледате през мобилния си телефон всички предложения лесно и удобно. През приложението може да създадете и списъка с желаните продукти, който може да променяте и редактирате по всяко време. А и ще е винаги с Вас!

 1. Забавлявайте се
  И естествено не забравяйте за се забавлявате. Черният петък е свързан с ниски цени на нови продукти, които ще Ви удовлетворят и ще Ви накарат да се усмихнете.

 

Пазарувайте умно!
Broshura.bg – Винаги добра идея!

Коментари — No responses