cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Oriflame брошури и промоции

Виж офертите и спести с Oriflame

Общ Рейтинг: 4.3 / от 108 гласа
Брошури
Продукти

Oriflame брошури и промоции

Oriflame

Брошура Oriflame до 30.11.2017

Валидност: от 01.11.2017 до 30.11.2017 Изтича след 6 дни Публикувана на: 01.11.2017

Разгледай 81 страници с оферти

Този каталог е валиден още 6 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Балсам за устни , Рол он , Червила , Гел за лице , Руж , Сенки за очи , Четка за зъби , Пудра , Памук , Олио за тяло , Основа за грим , Молив за очи , Шал , Часовник , Чанта , Топка , Ръкавици , Пяна за бръснене , Пръстен , Парфюм и други.
Сподели
Сподели

Oriflame е международна козметична компания, основана през 1967 г. в Швеция. Компанията е създадена от братята Йонас и техния приятел Робърт аф Йохник. Oriflame се основава на мрежовия маркетинг, като предлага възможност на всеки, който иска да печели сам парите си. Името на компанията означава „кралско знаме”, използвано през Средновековието от френски крале.

Днес компанията разполага с повече от 3 милиона консултанти и обхваща повече от 60 страни по света. Oriflame има 5 собствени фабрики, разположени в Швеция, Русия, Полша, Китай и Индия. От създаването си до момента, Oriflame се превръща в една от предпочитаните компании за продажба на козметика.

Козметичната компания се ангажира и с различни благотворителни инициативи, като е съосновател на Световната детска организация.

На българския пазар Oriflame развива дейността си от 1994 г.

Покажи повече информация...
Oriflame промоции по продукт виж всички продукти

Брошура на Oriflame - каталог с промоции | Broshura.bg

Bulgaria
Oriflame Bulgaria
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!