Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

Техномаркет Плевен брошури и промоции

Виж офертите и спести с Техномаркет

Общ Рейтинг: 4.1 / от 250 гласа
Брошури
Продукти

Техномаркет Плевен брошури и промоции

Брошура Техномаркет до 07.02.2018

Валидност: от 18.01.2018 до 07.02.2018 Изтича след 15 дни Публикувана на: 19.01.2018

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 15 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Печка за Отопление , Машинка за подстригване , Екшън камера , Мултикукър , Цифров тунер , Рутер , Мултимедийни колони , Компютърна мишка , Монитор , Скара и грил , Сушилня , Съдомиялна машина , Фурна , Фотоапарат , Слушалки , Пералня , Миксер , Микровълнова фурна , Микрофон , Процесор и други.
Сподели
Сподели

Подобни брошури

Бяла и черна техника
Още 3 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Техномаркет промоции по продукт

виж всички продукти

Техномаркет в Плевен информация

В Technomarket Плевен може да закупите всякакъв вид бяла и черна техника. Предлагат се също и стоки за дома.

Магазинът се намира на бул. Европа 6, където може да закупите продукти в категориите: Телевизори и аудио, Компютри и периферия, Телефони и таблети, Електроуреди, Малки електроуреди, Фото и видео, Забавления, @Home (стоки за дома).

За дома се предлагат разнообразни стоки за кухнята – прибори, сервизи, съдове и аксесоари, кухненски текстил и други; за спалня – възглавници, завивки, матраци, спално бельо; декорация за дома; за децата – чаши, сервизи, текстил, за детската стая; за баня – пране и почистване, завеси, текстил, аксесоари.

Освен това ще намерите и продукти на Apple, като може да получите съдействие и да зададете въпросите си на място или онлайн.

За да улесни потребителите си, Technomarket има разработена програма за лоялност, възможност за кредитиране, онлайн магазин с безплатна доставка за стоки на стойност над 50 лв., а може да получите поръчаната стока на място в удобен за вас магазин, допълнителна гаранция и други.

Следете брошурите, за да научавате за най-добрите оферти и предложения.

В близост до Плевен има други магазини Техномаркет в Свищов, Ловеч, Севлиево, но Техномаркет Плевен е най-удобен за районите на Левски, Никопол, Луковит и други.

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!