Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Всички магазини Про Маркет България - ИЗБЕРИ СВОЯ ГРАД И ВИЖ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ!

Карта на всички Про Маркет магазини в страната
Про Маркет
София
Брошура Про Маркет
Изберете вашето населено място »

„Про Маркет” е българска верига магазини, които предлагат разнообразие от продукти и стоки на конкурентни цени. Първият супермаркет от веригата отваря врати през 2004 г. в гр. София. До момента са разкрити повече от 20 супермаркета с името „Про Маркет”, на територията на столицата. За кратко време, „Про Маркет” се превръща в един от предпочитаните супермаркети за софиянци. Веригата се гордее с висококачествените свежи продукти на достъпни цени. Разположението на магазините, осигурява лесния достъп и качественото обслужване, от което всеки се нуждае в забързаното ежедневие.

Основните цели на „Про Маркет” са разрастване и развиване на търговската мрежа, внимателен подбор на стоки, като свежите и пресни продукти са от първостепенна важност. Доброто качество на хранителните стоки се гарантира от внедрената система за контрол НАССР.

„Про Маркет” са и социално и екологично ангажирани, чрез участието в различни благотворителни кампании, както и посредством предлагането на бързо разградими торбички.

Покажи повече информация...
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!