Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Практис Русе брошури и промоции

Виж офертите и спести с Практис

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.8 / от 66 гласа
Брошури
Продукти

Брошура Практис до 31.03.2017

Валидност: от 01.03.2017 до 31.03.2017 Изтича след 7 дни Публикувана на: 27.02.2017

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 7 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Гуми , Оранжерия , Венец , Изкуствена трева , Боя , Стелаж , Саксия , Хидроизолация , Фаянс , Фурна , Циркуляр , Чистачки , Пендел , Пейка , Перваз , Паркет , Органайзер , Тостер , Тор , Пералня и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели
Подобни брошури
За Дома и Градината
Още 6 промоционални брошури от За Дома и Градината
Практис промоции по продукт виж всички продукти

Практис в Русе информация

Магазинът на Praktis в гр.Русе се намира в жк. Дружба I на ул. Стрешер Планина № 59. В него можете да превърнете представите си за мечтания дом или градина в реалност. Винаги добре зареден, подреден и с отлично и качествено обслужване, в Praktis ще се насладите на бързо и евтино пазаруване.

Всичко за дома и градината можете да разгледате и в брощурите, където са селектирани всички изгодни промоции за вас. Praktis гарантира за това със своята услуга "най-ниски цени". Освен в магазина, всичко можете да намерите, разгледате и закупите от техния online магазин.

В строителния хипермаркет Praktis ще получите качествено обслужване и много удобства свързани с доставката на продуктите Ви до дома. Има услуга помощ при товарене, както и осигурени транспортни услуги и монтаж. Освен всичко за дома и ремонта има и градински център, в който можете да изберете всичко за вашия двор или градина - от цветя, до декоративни храсти, от машини за преработка на земята до торове и почви. Всяка една представа, може да се превърне в реалност, стига да сте близо до вашия Praktis.

Работното време е от понеделник до неделя от 8.00 - 20.00 часа, а за допълнителна информация можете да пишете на ruse@praktis.bg или да се обадите на тел.:+359 2 439 21 86, или тел.: +359 2 439 21 87

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!