Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

АЛОЕ ЗА ВСЕКИ брошури и промоции

Виж офертите и спести с АЛОЕ ЗА ВСЕКИ

Общ Рейтинг: 5 / от 2 гласа
Брошури
Продукти
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

АЛОЕ ВДЪХНОВЕНИЕ И КАЧЕСТВО

За да гарантира най-високо възможно качество, Форевър отглежда алоето за продуктите си в собствени плантации, без да използва хербициди и пестициди.

Насажденията на компанията наброяват над 50 милиона растения алое вера, които ежегодно пречистват атмосферата от два милиона тона въглероден диоксид.

Работниците в плантациите берат узрелите листа много внимателно на ръка. Полезният гел, който се намира в тях, прецизно се отделя от кората и се стабилизира щадящо по специална патентована технология.

Листата се обработват в рамките на няколко часа след откъсването им, за да предложим най-чистия и най-пресния гел от алое вера, чиито натурални полезни свойства остават непокътнати. Високото качество и чистотата са основен приоритет във Форевър и успехът на компанията се дължи именно на тях. Полагаме изключително старателни грижи на всяка стъпка – при засаждането и отглеждането на растенията, при брането на листата и преработката на гела, и при създаването на всеки продукт. От растението до продукта до вас.

ПРОДУКТИ ЗА ВСЕКИ

Повече от три десетилетия Форевър Ливинг Продъктс търси най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. Продуктите ни са първите, получили одобрителния печат на Международния научен съвет за алое – доказателство за тяхната чистота и качество.

В производството си Форевър започва със 100% алое вера и в него внимателно добавя точните количества от останалите съставки, така че създаденият продукт да е наистина изключителен.

Ще се изненадате по колко много начини алоето може да ви помага да изглеждате и да се чувствате по-добре, защото приложенията му са невероятно разнообразни.

Форевър не изпитва продуктите си върху животни и много от тях носят одобрителните печати на Кашер, Халал и ислямското общество.

ГАРАНЦИЯТА НА ФОРЕВЪР

Наистина сме убедени във високото качество на продуктите, затова предлагаме 30-дневна гаранция за възстановяване на парите, ако клиентите ни не са напълно доволни.

Ако някой от продуктите ни не отговаря на очакванията ви, в рамките на 30 дни от датата на покупката върнете останалата част или празната опаковка , и платената от вас сума ще ви бъде възстановена.

Много сме горди, че продуктите ни помагат на милиони хора в над 150 страни по целия свят.

Покажи повече информация...
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!