Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

АЛОЕ ЗА ВСЕКИ брошури и промоции

Виж офертите и спести с АЛОЕ ЗА ВСЕКИ

Общ Рейтинг: 3.7 / от 3 гласа
Брошури
Продукти
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!

АЛОЕ ВДЪХНОВЕНИЕ И КАЧЕСТВО

За да гарантира най-високо възможно качество, Форевър отглежда алоето за продуктите си в собствени плантации, без да използва хербициди и пестициди.

Насажденията на компанията наброяват над 50 милиона растения алое вера, които ежегодно пречистват атмосферата от два милиона тона въглероден диоксид.

Работниците в плантациите берат узрелите листа много внимателно на ръка. Полезният гел, който се намира в тях, прецизно се отделя от кората и се стабилизира щадящо по специална патентована технология.

Листата се обработват в рамките на няколко часа след откъсването им, за да предложим най-чистия и най-пресния гел от алое вера, чиито натурални полезни свойства остават непокътнати. Високото качество и чистотата са основен приоритет във Форевър и успехът на компанията се дължи именно на тях. Полагаме изключително старателни грижи на всяка стъпка – при засаждането и отглеждането на растенията, при брането на листата и преработката на гела, и при създаването на всеки продукт. От растението до продукта до вас.

ПРОДУКТИ ЗА ВСЕКИ

Повече от три десетилетия Форевър Ливинг Продъктс търси най-добрите природни източници на здраве и красота и ги споделя със света. Продуктите ни са първите, получили одобрителния печат на Международния научен съвет за алое – доказателство за тяхната чистота и качество.

В производството си Форевър започва със 100% алое вера и в него внимателно добавя точните количества от останалите съставки, така че създаденият продукт да е наистина изключителен.

Ще се изненадате по колко много начини алоето може да ви помага да изглеждате и да се чувствате по-добре, защото приложенията му са невероятно разнообразни.

Форевър не изпитва продуктите си върху животни и много от тях носят одобрителните печати на Кашер, Халал и ислямското общество.

ГАРАНЦИЯТА НА ФОРЕВЪР

Наистина сме убедени във високото качество на продуктите, затова предлагаме 30-дневна гаранция за възстановяване на парите, ако клиентите ни не са напълно доволни.

Ако някой от продуктите ни не отговаря на очакванията ви, в рамките на 30 дни от датата на покупката върнете останалата част или празната опаковка , и платената от вас сума ще ви бъде възстановена.

Много сме горди, че продуктите ни помагат на милиони хора в над 150 страни по целия свят.

Покажи повече информация...

Запиши се за безплатна доза промоции от любимия ти магазин!


Получавай винаги първи актуалните промоции, веднага щом ги обновим на сайта ни

Получавай само това, което те интересува

Присъедини се към над 90 000 човека, които вече се възползват от намаленията

Искаш ли да получаваш първи промоциите на АЛОЕ ЗА ВСЕКИ?

АЛОЕ ЗА ВСЕКИ
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!