cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

LR брошури и промоции

Виж офертите и спести с LR

Общ Рейтинг: 4.4 / от 34 гласа
Брошури
Продукти

LR брошури и промоции

LR

Брошура LR до 31.12.2017

Валидност: от 01.11.2017 до 31.12.2017 Изтича след 37 дни Публикувана на: 01.11.2017

Разгледай 52 страници с оферти

Този каталог е валиден още 37 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Червила , Самобръсначка , Сенки за очи , Памук , Шал , Чаша , Часовник , Топка , Ръкавици , Пяна за бръснене , Парфюм , Шампоан , Дядо Коледа , Лосион за тяло , Афтършейв , Свещ , Сапун , Крем за тяло , Крем за ръце , Крем за лице и други.
Сподели
Сподели

Компанията LR е създадена през 1986 г. в гр. Ален, Германия. Първоначално LR стартира с няколко козметични продукти за тяло и парфюмни линии, като постепенно асортиментът от продукти се разраства.

Днес LR е една от компаниите с най-голям оборот в Европа, специализирана в директните продажби на козметични продукти. Разполага с филиали в близо 30 страни по целия свят и има над 300 хил. независими сътрудници.

LR се стреми да се превърне в лидер на световния пазар, в сферата на директните продажби. Всички продукти на компанията са с гарантирано качество, от естествени съставки и проверени материали.

LR подкрепя различни инициативи, които целят подпомагане на деца с ограничени възможности. Със създаването на LR Global Kids Fund, компанията подкрепя различни проекти и организации, които предлагат възможност за развитие и по-добро бъдеще на деца и млади хора.

Покажи повече информация...
LR промоции по продукт виж всички продукти

Брошура на LR - каталог с промоции | Broshura.bg

Bulgaria
LR Bulgaria
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!