Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

LR брошури и промоции

Виж офертите и спести с LR

Общ Рейтинг: 4.4 / от 34 гласа
Брошури
Продукти

LR брошури и промоции

Брошура LR до 31.01.2018

Валидност: от 01.01.2018 до 31.01.2018 Изтича след 9 дни Публикувана на: 01.01.2018

Разгледай 28 страници с оферти

Този каталог е валиден още 9 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Шампоан , Лосион за тяло , Сапун , Крем за тяло , Крем за ръце , Крем за лице , Витамини , Гел за коса , Дезодорант , Велосипед и други.
Сподели
Сподели

Компанията LR е създадена през 1986 г. в гр. Ален, Германия. Първоначално LR стартира с няколко козметични продукти за тяло и парфюмни линии, като постепенно асортиментът от продукти се разраства.

Днес LR е една от компаниите с най-голям оборот в Европа, специализирана в директните продажби на козметични продукти. Разполага с филиали в близо 30 страни по целия свят и има над 300 хил. независими сътрудници.

LR се стреми да се превърне в лидер на световния пазар, в сферата на директните продажби. Всички продукти на компанията са с гарантирано качество, от естествени съставки и проверени материали.

LR подкрепя различни инициативи, които целят подпомагане на деца с ограничени възможности. Със създаването на LR Global Kids Fund, компанията подкрепя различни проекти и организации, които предлагат възможност за развитие и по-добро бъдеще на деца и млади хора.

Покажи повече информация...

LR промоции по продукт

виж всички продукти
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!