Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg!

LR брошури и промоции

Виж офертите и спести с LR

Общ Рейтинг: 4.5 / от 31 гласа
Брошури
Продукти

Брошура LR до 31.10.2016

Валидност: от 04.10.2016 до 31.10.2016 Изтича след 9 дни Публикувана на: 04.10.2016

Разгледай 28 страници с оферти

Този каталог е валиден още 9 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Червила , Паста , Малини , Печат , Сенки за очи , Основа за грим , Чаша , Паста за зъби , Парфюм , Шампоан , Маска за лице , Лосион за тяло , Крем за лице , Крем за крака , Коприва , Комплект за почистване , Витамини , Ванилия , Дъвки , Душ гел и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели

Компанията LR е създадена през 1986 г. в гр. Ален, Германия. Първоначално LR стартира с няколко козметични продукти за тяло и парфюмни линии, като постепенно асортиментът от продукти се разраства.

Днес LR е една от компаниите с най-голям оборот в Европа, специализирана в директните продажби на козметични продукти. Разполага с филиали в близо 30 страни по целия свят и има над 300 хил. независими сътрудници.

LR се стреми да се превърне в лидер на световния пазар, в сферата на директните продажби. Всички продукти на компанията са с гарантирано качество, от естествени съставки и проверени материали.

LR подкрепя различни инициативи, които целят подпомагане на деца с ограничени възможности. Със създаването на LR Global Kids Fund, компанията подкрепя различни проекти и организации, които предлагат възможност за развитие и по-добро бъдеще на деца и млади хора.

Покажи повече информация...
LR промоции по продукт виж всички продукти
Оставете мнение
facebook
google+
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!