Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Oriflame брошури и промоции

Виж офертите и спести с Oriflame

Общ Рейтинг: 4.3 / от 105 гласа
Брошури
Продукти

Брошура Oriflame до 31.01.2017

Валидност: от 01.01.2017 до 31.01.2017 Изтича след 11 дни Публикувана на: 01.01.2017

Разгледай 75 страници с оферти

Този каталог е валиден още 11 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Ръкавици , Шапка , Балсам за устни , Червила , Гел за лице , Самобръсначка , Руж , Сенки за очи , Хранителни добавки , Четка за зъби , Пудра , Памук , Олио за тяло , Основа за грим , Молив за очи , Шал , Чаша , Чанта , Пяна за бръснене , Пръстен и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели

Oriflame е международна козметична компания, основана през 1967 г. в Швеция. Компанията е създадена от братята Йонас и техния приятел Робърт аф Йохник. Oriflame се основава на мрежовия маркетинг, като предлага възможност на всеки, който иска да печели сам парите си. Името на компанията означава „кралско знаме”, използвано през Средновековието от френски крале.

Днес компанията разполага с повече от 3 милиона консултанти и обхваща повече от 60 страни по света. Oriflame има 5 собствени фабрики, разположени в Швеция, Русия, Полша, Китай и Индия. От създаването си до момента, Oriflame се превръща в една от предпочитаните компании за продажба на козметика.

Козметичната компания се ангажира и с различни благотворителни инициативи, като е съосновател на Световната детска организация.

На българския пазар Oriflame развива дейността си от 1994 г.

Покажи повече информация...
Oriflame промоции по продукт виж всички продукти
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!