Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Зора брошури и промоции

Виж офертите и спести с Зора

топ магазин
Общ Рейтинг: 4.2 / от 84 гласа
Брошури
Продукти

Каталог Hotpoint Уреди за вграждане - до 31.12.2016

Валидност: от 27.07.2016 до 31.12.2016 Изтича след 20 дни Публикувана на: 28.07.2016

Разгледай 66 страници с оферти

Този каталог е валиден още 20 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Скара и грил , Фурна , Микровълнова фурна , Котлон , Кафемашина , Вентилатор , Бойлер и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели
Подобни брошури
Бяла и черна техника
Още 6 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Търговска верига „Зора” е изцяло българска верига от магазини, която е ориентирана към търговията с бяла, черна, IT и климатична техника, и офис оборудване. С над 20 годишно присъствие на българския пазар, „Зора” се е утвърдила като една от предпочитаните търговски вериги в страната. Магазини с името „Зора” може да откриете в гр. София, Варна, Бургас, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Плевен, Видин, Монтана, Смолян и в още 12 града, като общият им брой достига 34. Най-новият магазин от верига „Зора” отваря врати през 2014 г. в гр. Благоевград.

Част от търговската верига са и магазини Homey, които предлагат цялостно решение за обзавеждане на дома, офиса и градината.

За удобство на клиентите, всички стоки на „Зора”, могат да бъдат закупени и от електронния магазин. При онлайн пазаруване се прави отстъпка от 5% от постоянната цена, а доставката е безплатна при поръчка над 50 лв.

Професионалното обслужване, високото качество на стоките и атрактивните цени привличат все повече клиенти, което е знак за постоянно развитие и разрастване на търговската верига.

Покажи повече информация...
Зора промоции по продукт виж всички продукти
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!