Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

Технополис София брошури и промоции

Виж офертите и спести с Технополис

Общ Рейтинг: 3.9 / от 187 гласа
Брошури
Продукти

Технополис София брошури и промоции

Брошура Технополис до 01.02.2018

Валидност: от 12.01.2018 до 01.02.2018 Изтича след 9 дни Публикувана на: 10.01.2018

Разгледай 17 страници с оферти

Този каталог е валиден още 9 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Печка за Отопление , Машинка за подстригване , Дрон , Mp3 плейър , Видеокамера , Екшън камера , Сокоизтисквачка , Рутер , Мултимедийни колони , Пад за мишка , Компютърна мишка , Монитор , Скара и грил , Сушилня , Съдомиялна машина , Тиган , Фенер , Фритюрник , Фурна , Пасатор и други.
Сподели
Сподели

Подобни брошури

Бяла и черна техника
Още 2 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Технополис промоции по продукт

виж всички продукти

Технополис в София информация

Technopolis е верига хипермаркети, специализирана в продажбата на бяла, черна и офис тeхника и IT. В Технополис ще откриете всичко от света на техниката, богата гама от уреди в категориите: Телевизори и видео, Мобилни телефони и таблети, Фотоапарати и видеокамери, Автомобилни аксесоари и GPS, Компютри и периферия, Компютърни аксесоари, Игри и фитнес уреди, Аудио системи, Малки електроуреди за дома и тялото, Климатици и уреди за отопление, Домакински електроуреди.

В София може да откриете Технополис на седем локации – Технополис  Люлин, Технополис МОЛ Paradise, Технополис МОЛ The Mall, Технополис  МОЛ България, Технополис Младост, Технополис Надежда и Технополис МОЛ Сердика.

Всеки месец има промоционални продукти от всички категории, които присъстват в каталога на магазина. Технополис развива и свои онлайн магазин, от където лесно може да направите поръчка. Предлагат се и покупки на изплащане, чрез някои от кредитните партньори на Технополис, които имат различни условия.

За лоялните си клиенти, Технополис има разработена специална програма с магнитни карти. Тя позволява да се събират точки при пазаруване в магазина, след което точките се използват като парична отстъпка. Всички закупени стоки от Технополис могат да бъдат доставени до вашия дом, при определени условия.

Технополис разполага със сервизи в София и Варна, към които може да се обърнете при проблеми.

Близки градове, където ще откриете Technopolis са Перник и Кюстендил. А за жителите на Елин Пелин, Банкя, Нови Искър, Костинброд и районите е удобно да посещават някои от седемте магазина в София.

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!