Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Практис Стара Загора брошури и промоции

Виж офертите и спести с Практис

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.8 / от 66 гласа
Брошури
Продукти
No Catalogs
В момента няма актуална брошура за този магазин, моля вижте други брошури от тази категория!
Подобни брошури
За Дома и Градината
Още 6 промоционални брошури от За Дома и Градината

Практис в Стара Загора информация

Магазинът Praktis Стара Загора се намира на бул. "Славянски" №24. Той разполага с над 70хил. артикула и може да задоволи всички ваши нужди и желания. Освен за ремонта на дома, в Praktis има и градински център.

Всяка мечта може да се превърне в реалност стига да поискате, а от Praktis можете да пожелаете всичко. На всеки три седмици излиза брошура с актуалните цени и промоции налични в магазина. Освен всички стоки за ремонта и градината налични в магазина, можете да пазарувате и online. Praktis работи за своите клиенти и прави преференциални цени за всеки, който иска да пазарува на едро. Поддържа и услугите гаранция "най-ниска цена", машинно тониране, помощ при пренос на стока, както и транспортни и монтажни услуги.

Градинския център разполага с всичко необходимо вашата градина да се превърне в приказна, цветна картина. Богатият асортимент от цветя - сезонни и целогодишно цъфтящи, декоративни храсти и овошки. Там можете да изберете и необходимите ви инструменти и машини, които да поддържат шедьовъра в градината Ви.

Работното време на магазин Praktis Стара Загора е от понеделник до събота от 8:00 - 20:00 часа и в неделя от 9:00 - 19:00 часа. За допълнителна информация пишете на m.saliev@praktis.bg или звънете на тел.:+359 42 636 262 или мобилен: +359 897 942 400

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!