Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Практис Велико Търново брошури и промоции

Виж офертите и спести с Практис

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.7 / от 65 гласа
Брошури
Продукти

Брошура Практис до 28.12.2016

Валидност: от 28.11.2016 до 28.12.2016 Изтича след 18 дни Публикувана на: 02.12.2016

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 18 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Гуми , Соларна лампа , Боя , Резачка , Стелаж , Мокет , Скара и грил , Термопомпа , Тиган , Фаянс , Фурна , Чистачки , Пендел , Постелка , Перваз , Пелети , Паркет , Органайзер , Чаша , Топка и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели
Подобни брошури
За Дома и Градината
Още 11 промоционални брошури от За Дома и Градината
Практис промоции по продукт виж всички продукти

Практис във Велико Търново информация

Praktis във Велико Търново се намира на ул.Краков №7. Той е пълен с всичко необходимо за построяването или декорирането на вашия дом. Освен богатия избор от строителни стоки, в магазина можете да откриете и стоки за вашата градина.

Отвън има голям безплатен паркинг, а вътре Ви посреща добре обучения и квалифициран персонал, който ще Ви помогне при избора на нужната за вашия проект стока. Магазина е добре зареден и разполага с над 70 хил. артикула.

Гаранцията за "най-ниска цена" можете да четете в брошурите, които излизат на всеки три седмици или директно да разглеждате и пазарувате в online магазина на Praktis. А за всички корпоративни клиенти, които пазаруват на едро се калкулират специални ценови отстъпки.

За да се радвате на красива цветна градина, от Praktis предлагат всякакви видове цветя, овошки и декоративни храсти. Продавач-консултантите могат да Ви помогнат и препоръчат правилните почви и торове, за вашите сезонни или целогодишно растящи растения.

Магазин Praktis Велико Търново работи от понеделник до събота от 8:30 - 19:00 часа и в неделя от 09:00 - 18:00 часа. За допълнителна информация можете да се свържете на тел.: +359 62 622 137 или мобилен: +359 894 477 494 или да пишете на v.tarnovo@praktis.bg

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!