Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg

Практис Велико Търново брошури и промоции

Виж офертите и спести с Практис

топ магазин
Общ Рейтинг: 3.8 / от 66 гласа
Брошури
Продукти

Брошура Практис до 31.03.2017

Валидност: от 01.03.2017 до 31.03.2017 Изтича след 3 дни Публикувана на: 27.02.2017

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 3 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Гуми , Оранжерия , Венец , Изкуствена трева , Боя , Стелаж , Саксия , Хидроизолация , Фаянс , Фурна , Циркуляр , Чистачки , Пендел , Пейка , Перваз , Паркет , Органайзер , Тостер , Тор , Пералня и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели
Подобни брошури
За Дома и Градината
Още 5 промоционални брошури от За Дома и Градината
Практис промоции по продукт виж всички продукти

Практис във Велико Търново информация

Praktis във Велико Търново се намира на ул.Краков №7. Той е пълен с всичко необходимо за построяването или декорирането на вашия дом. Освен богатия избор от строителни стоки, в магазина можете да откриете и стоки за вашата градина.

Отвън има голям безплатен паркинг, а вътре Ви посреща добре обучения и квалифициран персонал, който ще Ви помогне при избора на нужната за вашия проект стока. Магазина е добре зареден и разполага с над 70 хил. артикула.

Гаранцията за "най-ниска цена" можете да четете в брошурите, които излизат на всеки три седмици или директно да разглеждате и пазарувате в online магазина на Praktis. А за всички корпоративни клиенти, които пазаруват на едро се калкулират специални ценови отстъпки.

За да се радвате на красива цветна градина, от Praktis предлагат всякакви видове цветя, овошки и декоративни храсти. Продавач-консултантите могат да Ви помогнат и препоръчат правилните почви и торове, за вашите сезонни или целогодишно растящи растения.

Магазин Praktis Велико Търново работи от понеделник до събота от 8:30 - 19:00 часа и в неделя от 09:00 - 18:00 часа. За допълнителна информация можете да се свържете на тел.: +359 62 622 137 или мобилен: +359 894 477 494 или да пишете на v.tarnovo@praktis.bg

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!