Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

Технополис Велико Търново брошури и промоции

Виж офертите и спести с Технополис

Общ Рейтинг: 3.9 / от 187 гласа
Брошури
Продукти

Технополис Велико Търново брошури и промоции

Брошура Технополис до 01.02.2018

Валидност: от 12.01.2018 до 01.02.2018 Изтича след 9 дни Публикувана на: 10.01.2018

Разгледай 17 страници с оферти

Този каталог е валиден още 9 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Печка за Отопление , Машинка за подстригване , Дрон , Mp3 плейър , Видеокамера , Екшън камера , Сокоизтисквачка , Рутер , Мултимедийни колони , Пад за мишка , Компютърна мишка , Монитор , Скара и грил , Сушилня , Съдомиялна машина , Тиган , Фенер , Фритюрник , Фурна , Пасатор и други.
Сподели
Сподели

Подобни брошури

Бяла и черна техника
Още 2 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Технополис промоции по продукт

виж всички продукти

Технополис във Велико Търново информация

Technopolis Велико Търново е част от веригата хипермаркети, която предлага стоки от света на техниката и над 25 000 уреди.

В магазина на ул. Магистрална 4 ще откриете богато разнообразие от домакински електроуреди, уреди за отопление и климатици, бяла и черна техника, уреди за спорт, компютри и аксесоари, мобилни телефони, фотоапарати, телевизори и много други.

Всички стоки може да закупите лесно и удобно и от онлайн магазина на Технополис. Доставка има и за онлайн покупки и за покупки на място в магазина, но условията са различни.

Технополис предлага безплатен паркинг за удобното пазаруване на всички клиенти. Освен това, в магазина ще бъдете обслужени от квалифициран персонал и ще може да изберете най-подходящия уред за вас.

С лоялната програма на магазина може да пазарувате и да трупате точки с магнитна карта Технополис. Тези точки може да използвате за следващи покупки като отстъпка.

В магазина има и еко програма “Върни стария си уред и вземи нов“ – връщате стария си уред и взимате отстъпка за закупуване на нов, енергоспестяващ уред от същия вид.

Магазинът във Велико Търново е удобен за жителите на Елена, Дряново, Стражица, Полски Тръмбеш, Павликени, Лясковец. Друг магазин Technopolis в региона има и в Габрово.

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!