Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
Broshura.bg вече и с мобилно приложение. Винаги добра идея с Broshura.bg!

Технополис Враца брошури и промоции

Виж офертите и спести с Технополис

Общ Рейтинг: 4 / от 145 гласа
Брошури
Продукти

Брошура Технополис до 03.11.2016

Валидност: от 14.10.2016 до 03.11.2016 Изтича след 11 дни Публикувана на: 14.10.2016

Разгледай 16 страници с оферти

Този каталог е валиден още 11 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Радиатор , Видеокамера , Екшън камера , Ресийвър , Цифров тунер , Сокоизтисквачка , Рутер , Мултимедийни колони , Пад за мишка , Монитор , Самобръсначка , Скара и грил , Сушилня , Фенер , Фритюрник , Фурна , Хлебопекарна , Обезвлажнител , Фотоапарат , Слушалки и други.
Разгледай брошурата
Сподели
Сподели
Подобни брошури
Бяла и черна техника
Още 3 промоционални брошури от Бяла и черна техника
Технополис промоции по продукт виж всички продукти

Технополис във Враца информация

Technopolis е верига супермаркети, специализирана в продажбата на бяла, черна и офис тeхника и IT.  Магазинът във Враца се намира в местност Егледжето (срещу Химко).

Там ще откриете всичко от света на техниката и богата гама от уреди в категориите: Телевизори и видео, Мобилни телефони и таблети, Фотоапарати и видеокамери, Автомобилни аксесоари и GPS, Компютри и периферия, Компютърни аксесоари, Игри и фитнес уреди, Аудио системи, Малки електроуреди за дома и тялото, Климатици и уреди за отопление, Домакински електроуреди и много други.

Може да планирате покупките си като проучите месечната брошура, в която са поместени всички актуални промоции и оферти.

Технополис предлага и различни услуги – безплатен паркинг, качествено обслужване от обучен персонал, онлайн магазин, доставка, покупки на изплащане с кредитни партньори, лоялна и еко програма.

Еко програмата “Върни стария си уред и вземи нов“ осигурява отстъпка при връщане на ваш стар уред и покупка на нов от същия вид.

 

Близки магазини в района има в Монтана и Благоевград. А най-удобно за посещение на Technopolis Враца е за близките населени места като Мездра, Вършец и други.

Оставете мнение
facebook
google+
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!