Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover
App promo

Технополис Враца брошури и промоции

Виж офертите и спести с Технополис

Общ Рейтинг: 3.9 / от 187 гласа
Брошури
Продукти

Технополис Враца брошури и промоции

Брошура Технополис до 01.02.2018

Валидност: от 12.01.2018 до 01.02.2018 Изтича след 10 дни Публикувана на: 10.01.2018

Разгледай 17 страници с оферти

Този каталог е валиден още 10 дни, в него намерихме промоции за следните продукти: Печка за Отопление , Машинка за подстригване , Дрон , Mp3 плейър , Видеокамера , Екшън камера , Сокоизтисквачка , Рутер , Мултимедийни колони , Пад за мишка , Компютърна мишка , Монитор , Скара и грил , Сушилня , Съдомиялна машина , Тиган , Фенер , Фритюрник , Фурна , Пасатор и други.
Сподели
Сподели

Подобни брошури

Бяла и черна техника
Още 2 промоционални брошури от Бяла и черна техника

Технополис промоции по продукт

виж всички продукти

Технополис във Враца информация

Technopolis е верига супермаркети, специализирана в продажбата на бяла, черна и офис тeхника и IT.  Магазинът във Враца се намира в местност Егледжето (срещу Химко).

Там ще откриете всичко от света на техниката и богата гама от уреди в категориите: Телевизори и видео, Мобилни телефони и таблети, Фотоапарати и видеокамери, Автомобилни аксесоари и GPS, Компютри и периферия, Компютърни аксесоари, Игри и фитнес уреди, Аудио системи, Малки електроуреди за дома и тялото, Климатици и уреди за отопление, Домакински електроуреди и много други.

Може да планирате покупките си като проучите месечната брошура, в която са поместени всички актуални промоции и оферти.

Технополис предлага и различни услуги – безплатен паркинг, качествено обслужване от обучен персонал, онлайн магазин, доставка, покупки на изплащане с кредитни партньори, лоялна и еко програма.

Еко програмата “Върни стария си уред и вземи нов“ осигурява отстъпка при връщане на ваш стар уред и покупка на нов от същия вид.

 

Близки магазини в района има в Монтана и Благоевград. А най-удобно за посещение на Technopolis Враца е за близките населени места като Мездра, Вършец и други.

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!