Абсорбатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Абсорбатор

За да подобрите качеството на въздуха във Вашата кухня и да отстраните от помещението изпарения, цигарен дим, газове, миризми и др., отделяни в процеса на готвенето се нуждаете от помощта на абсорбатор. Също така, за да се предотврати разпространяването на неприятни миризми в цялото жилище, удушникът в кухнята има основна функция в съвременния дом. Почти във всяко домакинство вече кухните са снабдени с такъв, за да може престоят Ви в там да бъде придружен с едно приятно преживяване и да Ви носи наслада.

Какво трябва да знаем преди да си купим абсорбатор?

Нека на първо място да обърнем изключително голямо внимание на разликата между абсорбатор и аспиратор. Първият пречиства въздуха в дима Ви чрез филтър, а вторият чрез тръба по въздухопровода. Ставайки дума за абсорбатор е хубаво да отбележим някои важни характеристики за уреда. По-лесно за поддръжка би било за Вас да изберете абсорбатор с метален филтър. Препоръчително е да имат два мотора, но не е задължително. За да бъде ефективно действието на абсорбаторът Ви е нужно добре да прецените къде да го поставите. Не по-далеч от 85 сантиметра от плота за готвене трябва да се монтира, ако ли не ще Ви се наложи да изберете уред с по-висока мощност.

Коя марка да изберем и откъде да пазаруваме?

В зависимост от пространството и разположението на кухнята Ви можете да изберете различни модели и марки за вграждане, които да отговарят на вкуса и възможностите Ви. Някои от утвърдените марки Горение, АЕГ, Тека, Електролукс, Бош, Канди и други имат прекрасни предложения на изгодни цени. Разгледайте каталозите с оферти на магазините  Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет в сайта ни, за да може най-лесно да се ориентирате от какво точно се нуждаете Вие и Вашата кухня.