Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Автокомплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 23

    Открихме: / авариен автокомплект ref....

    Бриколаж брошура до 29.04.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Автокомплект

Тъй като автомобилът е част от ежедневието на много от нас, важно е да разполагаме с подходящите инструменти и пособия, които да използваме при възникване на неизправност или инцидент. Вместо да купуваме поотделно нужните ни продукти, в магазините се продават практични комплекти.

Какви автокомплекти има?

Основният автокомплект, който би трябвало да присъства във всеки автомобил, е аварийният автокомплект. Той може да е съставен от различен брой артикули. Въпреки това във всеки авариен автокомплект са включени автоаптечка, пожарогасител, и светлоотразителен авариен триъгълник. Съдържанието на аптечката трябва да отговаря на установените стандарти и законови уредби. В нея са включени медицински материали, които служат за оказване на първа помощ. В зависимост от превозното средство се определя и тяхното количество. Пожарогасителите най-често са прахови, като той също трябва да отговаря на изискванията. В аварийния автокомплект могат да бъда включени и светолотразителна жилетка, въже или колан за теглене, гъба, стъргало за лед и други.

Другият вид автокомплекти включват различни инструменти. Те могат да съдържат различни размери гаечни ключове, клещи и други пособия, които да използвате за ремонт на пътя.

Разбира се, това са само част от предлаганите в магазините автокомплекти. Ще намерите автокомплекти за монтаж на усилвател, автокомплекти за навигации и много други.

Откъде да купим автокомплект?

От вида на автокомплекта зависи и магазинът, в който ще го намерите. Различни автокомплекти ще откриете в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Метро и останалите хипермаркети. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете нужния комплект за Вашия автомобил на разумна и изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!