Автокомплект

Намерихме 1 резултат за Автокомплект в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Автокомплект.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

04.01 - 27.01 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Повече информация за Автокомплект

Тъй като автомобилът е част от ежедневието на много от нас, важно е да разполагаме с подходящите инструменти и пособия, които да използваме при възникване на неизправност или инцидент. Вместо да купуваме поотделно нужните ни продукти, в магазините се продават практични комплекти.

Какви автокомплекти има?

Основният автокомплект, който би трябвало да присъства във всеки автомобил, е аварийният автокомплект. Той може да е съставен от различен брой артикули. Въпреки това във всеки авариен автокомплект са включени автоаптечка, пожарогасител, и светлоотразителен авариен триъгълник. Съдържанието на аптечката трябва да отговаря на установените стандарти и законови уредби. В нея са включени медицински материали, които служат за оказване на първа помощ. В зависимост от превозното средство се определя и тяхното количество. Пожарогасителите най-често са прахови, като той също трябва да отговаря на изискванията. В аварийния автокомплект могат да бъда включени и светолотразителна жилетка, въже или колан за теглене, гъба, стъргало за лед и други.

Другият вид автокомплекти включват различни инструменти. Те могат да съдържат различни размери гаечни ключове, клещи и други пособия, които да използвате за ремонт на пътя.

Разбира се, това са само част от предлаганите в магазините автокомплекти. Ще намерите автокомплекти за монтаж на усилвател, автокомплекти за навигации и много други.

Откъде да купим автокомплект?

От вида на автокомплекта зависи и магазинът, в който ще го намерите. Различни автокомплекти ще откриете в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Метро и останалите хипермаркети. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете нужния комплект за Вашия автомобил на разумна и изгодна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах