Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Автокрушка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Автокрушка

Вторият дом на човек е неговият автомобил. Тази крилата фраза важи с пълна сила в днешни дни, когато колите все повече се превръщат в често посещавано от нас пространство. А в един дом винаги има светлина. Автомобилът не прави изключение и точно поради тази причина автокрушките са едни от най-важните уреди във Вашата кола. Качествените автокрушки играят важна роля за подобряване на сигурността на всички участници в движението.

Конструкция на автокрушката

Всички знаем, че крушката е осветителен уред, източник на изкуствена светлина, която се излъчва от проводник, нагрят от протичането на електрическия ток през него. Автокрушките не правят изключение. Те могат да се използват по различни предназначения в автомобила – за фаровете, за арматурното табло, за мигачите. Конструкцията им не е по-различна от тази на обикновената крушка и се състои най-общо от 3 елемента – цокъл, проводници и стъклен балон. Задачата на цокъла е да свърже лампата с източника на електрически ток и да поддържа другите й съставни части. Проводникът в крушките най-често е под формата на двойна винтова линия, а стъкленият балон от своя страна защитава нагряващия се проводник от околната среда. Колкото по-мощна е една крушка, толкова по-голям е предпазният стъклен балон.

Какви автокрушки да изберем?

Съществува широка гама автокрушки в зависимост от предназначението, материала, мощността, вида на цоклите и т.н. Крушките, произведени съгласно европейските стандарти, са обозначени с ЕСЕ, а онези, произведени съгласно северноамериканските стандарти, са обозначени със SAE. Главната причина за инциденти на пътя най-често е свързана с неизправни светлини. Това пък обикновено е в резултат на ранно изгаряне на автокрушките. За да се избегнат инциденти, препоръчително е да се използват крушки с качество, отговарящо на изискванията на автомобилната индустрия.

Къде да намерим богат асортимент от автокрушки?

В големите търговски вериги на Mr. Bricolage и магазини Зора, можете да намерите голямо многообразие от автокрушки. За Ваше улеснение сме селектирали най-актуалните предложения и сме ги представили в дигитален вариант. Осветете пътя си с най-изгодните оферти и цени.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!