Аксесоари за камина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 2

    Открихме: аксесоари за камина

    Практикер брошура до 24.01.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Аксесоари за камина

Запалената камина осигурява не само топлина, но внася уют и романтика в помещението. Независимо с каква камина разполагате, без значение от нейните размери и дизайн, трябва да разполагате с прибори и аксесоари, с чиято помощ ще може да поддържате камината и да й се наслаждавате.

Какви аксесоари за камина има?

Аксесоарите за камина включват необходимите пособия и прибори, които правят поддържането на огъня и на самата камина по-лесно и удобно. Основните прибори за камина включват лопатка, метличка, маша, ръжен. Обикновено те се продават в комплект със стойка, но може да намерите и всеки инструмент по отделно. Материалите, от които са изработени най-често са неръждаема стомана, месинг, сребро и други.

Един от нужните аксесоари е и решетката за камини. Освен че има декоративна функция, решетката предпазва и от падане на горящите въглени. Най-разпространени са единичните прави решетки и тройните решетки, чиито три части са свързани с панти и могат да се нагодят към самата камина.

Друг практичен аксесоар е кошницата за дърва. Най-често те са от ковано желязо, като орнаментите са разнообразни. В магазините ще намерите и стойка за дърва, която обикновено няма дръжки и основа.

Към аксесоарите за камина спада и духалката. Тя ще Ви свърши добра работа и при разпалване на барбекюто и огън на открито.

В повечето случаи се предлагат аксесоари в една серия или колекция. Това Ви позволява да съчетаете всички аксесоари и с дизайна и стила на камината.

Откъде да купим аксесоари за камина?

Ще намерите разнообразие от аксесоари за Вашата камина в Бриколаж, Практис, Практикер, Lidl, Кауфланд, Метро, Баумакс и други. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете желаните аксесоари за камина на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!