Аксесоари за камина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Аксесоари за камина

Запалената камина осигурява не само топлина, но внася уют и романтика в помещението. Независимо с каква камина разполагате, без значение от нейните размери и дизайн, трябва да разполагате с прибори и аксесоари, с чиято помощ ще може да поддържате камината и да й се наслаждавате.

Какви аксесоари за камина има?

Аксесоарите за камина включват необходимите пособия и прибори, които правят поддържането на огъня и на самата камина по-лесно и удобно. Основните прибори за камина включват лопатка, метличка, маша, ръжен. Обикновено те се продават в комплект със стойка, но може да намерите и всеки инструмент по отделно. Материалите, от които са изработени най-често са неръждаема стомана, месинг, сребро и други.

Един от нужните аксесоари е и решетката за камини. Освен че има декоративна функция, решетката предпазва и от падане на горящите въглени. Най-разпространени са единичните прави решетки и тройните решетки, чиито три части са свързани с панти и могат да се нагодят към самата камина.

Друг практичен аксесоар е кошницата за дърва. Най-често те са от ковано желязо, като орнаментите са разнообразни. В магазините ще намерите и стойка за дърва, която обикновено няма дръжки и основа.

Към аксесоарите за камина спада и духалката. Тя ще Ви свърши добра работа и при разпалване на барбекюто и огън на открито.

В повечето случаи се предлагат аксесоари в една серия или колекция. Това Ви позволява да съчетаете всички аксесоари и с дизайна и стила на камината.

Откъде да купим аксесоари за камина?

Ще намерите разнообразие от аксесоари за Вашата камина в Бриколаж, Практис, Практикер, Lidl, Кауфланд, Метро, Баумакс и други. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете желаните аксесоари за камина на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!