Аларма

Намерихме 1 резултат за Аларма в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Аларма.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

24.02 - 01.03 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
15.02 - 13.03 ДЕНСИ

Повече информация за Аларма

Както се казва „домът е моята крепост” и това е неслучайно. Всеки трябва да се чувства сигурно и безопасно в дома си. За нещастие, само мисълта за влизането в дома ни от недоброжелатели, ни създават чувство за несигурност. Един от начините да защитим себе си и имуществото си е чрез монтиране на аларма.

Каква аларма да изберем?

На първо място, изборът на аларма зависи от обекта, който искаме да защитим. Може да намерим различни видове аларми, като най-общо може да ги разделим на жични и безжични аларми, а едни от най-разпространените са GSM алармите. При тях, при възникване на нарушение се получава известие на мобилния Ви телефон.

Безжичните аларми са предпочитани, тъй като се монтират по-лесно и липсва окабеляване. Основният недостатък на безжичните аларми са батериите, с които работи устройството. Това налага тяхното периодично подменяне.

При жичните аларми, основният панел е свързан с кабели с различните сензори и т.н. Тези аларми се смятат за по-надеждни, но по-трудни за монтиране, а и трябва да се съобразят местата за поставяне. Жичните аларми се захранват от електрическата мрежа.

Препоръчват се алармите, които имат изнесена клавиатура, която се поставя на удобно за Вас място.

Когато купувате аларма за дома си, задължително проверете нейните характеристики, начин на монтаж и експлоатация, гаранционни условия.

Откъде да купим аларма?

Ще намерите различни аларми и алармени системи както за дома, така и за различни превозни средства, в Практикер, Бриколаж, Баумакс и други. Разгледайте актуалните промоционални оферти за аларми в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящата аларма, а и най-изгодната цена, на която да я закупите.