Антена Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Антена

С преминаването към цифрова ефирна телевизия, на мнозина се наложи закупуването на цифрови тунери и другите необходими части. Един от основните компоненти за приемането на цифровия сигнал е антената.

Какво трябва да знаем за антените за цифрова телевизия?

Антените са необходими за да гледате цифрова ефирна телевизия. Най-общо може да разделим антените на две основни групи, които се различават по мястото на монтаж – те могат да са вътрешни или външни.

Обикновено антените разполагат с вграден усилвател, който осигурява добър сигнал, дори през стени или в гъсто населени квартали с много блокове.

Вътрешните, или стайните, антени са предпочитани, заради липсата на сложен монтаж. При стайните антени има голямо разнообразие в дизайните, което е още едно предимство. Външните антени се монтират на открито пространство – най-често на терасата или на външната стена. Те могат да улавят стабилен сигнал от по-голямо разстояние, а вграденият усилвател елиминира нуждата от монтиране на антената върху покрив. В зависимост от модела, антената може да има възможност за хоризонтален или вертикален монтаж.

Популярни марки на антени за цифрова телевизия са Philips, Neo, Thomson, Strong.

Откъде да купим антена?

Ще намерите различни видове антени за цифрова телевизия в магазините за техника като Зора, Техномаркет, Технополис, Techmart и т.н. Разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. В тях ще откриете промоционални оферти и атрактивни намаления на цените на избрани стоки. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящата антена, като я закупите на най-изгодната цена.