Антре Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Антре

Антрето е визитната картичка на вашето жилище или офис, затова е важно мебелите, които го запълват да са добре подбрани и да са съобразени с пространството и заобикалящите цветове в помещението. Когато се прибирате вкъщи след тежък работен ден или когато отивате на интервю за работа в модерна офис сграда, много успокояващо и приятно въздействие още от входа на помещението имат добре подбраните стилни и функционални мебели, в подходяща цветова гама, приятен дизайн и изчистени детайли.

Какво да съобразим преди да обзаведем антрето?
Когато избирате мебели за антрето си били те портманта или отделни шкафове и закачалки, задължително обърнете внимание на формата и дизайна. Големите и груби мебели са отживелица и както потребителите, така и производителите ги избягват, тъй като по своята същност те отдавна представляват нефункционални и тежки предмети, които в повечето случай вместо да служат за едно приятно интериорно допълнение, играят ролята на ненужни вещи, които само запълват допълнително пространство, оптично смалявайки жилището Ви.

На кои марки да се доверим?
Приозводителите на мебели като Виденов, Явор, Арон, Айко, Комо, Идеа, Нокора, Мондо и много други, все по-често предлагат стилни и елегантни решения за Вашия интериор все по-често се появяват в каталозите и брошурите на големите магазини. Много от тях предлагат и опцията сами да проектирате идеята за своите мебели и те да я материализират в красиви продукти, но богатият асортимент, който притежават, често е достатъчно добър за Вашите нужди и пасва перфектно на повечето помещения, които искате да обзаведете.

Откъде да пазаруваме?
За да Ви ориентираме добре и да насочим погледа Ви към изгодни и модерни предложения представяме пред Вас най-актуалните намаления и свежи предложения на Долче Каса, Мебели Виденов, Зона, Лабиринт, Юнис булини, Дизма, Комо, @Хоум, Айко, Арон, Ирим, Икеа и други, с чиито оферти ще превърнете за малко средства домът си в бижу.

 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!