Арганово масло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Арганово масло

В днешно време сме подложени на стрес, замърсен въздух и некачествена храна. Всичко това се отразява на здравето и външния ни вид. Различните козметични компании се стремят да ни предлагат все повече нови продукти, с които да бъдем красиви и без много усилие да поддържаме добрия си външен вид. Много козметични продукти съдържат ценни масла и аргановото масло е едно от тях.

Какво е арганово масло?

Аргановото масло е познато от векове. Със своето благоприятно действие върху косата, кожата и ноктите, се е превърнало в предпочитана съставка на много козметични продукти. Ценното масло е известно и като „течното злато на Мароко”. То се добива от ядките на дървото Аrgania spinoza, характерно само за Югозападно Мароко. Маслото се използва както в козметичната индустрия, така и при готвене.

Какви са полезните свойства на маслото от арган?

Аргановото масло съдържа голямо количество витамин Е, който е изключително силен антиоксидант. Маслото овлажнява кожата, като по този начин се предотвратява образуването на бръчки и забавя стареенето. Продуктът има и противовъзпалителни свойства, които оказват изключително благоприятно влияние върху чувствителна и проблемна кожа, както и след бръснене при мъжете.

Ценното масло прави ноктите по-здрави и предотвратява тяхното нацепване – проблем, с който се е сблъсквала всяка жена, особено при смяна на сезона и употребата на битова химия.

Аргановото масло е част от много маски и продукти за грижа за косата. То прави косъма по-здрав, плътен и еластичен, като придава блясък и обем. Маслото възстановява влагата в косъма и го защитава от накъсване. Арганът подхранва и скалпа.

Как се използва аргановото масло?

„Течното злато на Мароко” е ценна съставка в различни маски, балсами, кремове, слънцезащитни продукти и други. В този вид, следете упътването на козметичния продукт.

Ако използвате натурално арганово масло, не е необходимо голямо количество. Като грижа за кожата и ноктите, то се нанася като всеки друг крем – на почистена кожа, с леки масажни движения, за да може да попие по-бързо и да отпуснете мускулите.

За подхранване на косата отново се използва неголямо количество. С намазнени ръце може да нанесете маслото по цялата дължина на косата, както и да третирате скалпа. Аргановото масло трябва да се остави да действа около 20 мин. Добре е да завиете косата си с найлонова шапка, което ще затопли главата и маслото ще може да подейства по-лесно. След това косата се измива с хладка вода.

Откъде да закупим арганово масло?

Може да откриете арганово масло както в магазините за козметика, така и в аптеките. Козметичните продукти, които съдържат ценната съставка се продават във всеки магазин, който има секция козметика и грижа за косата и тялото. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!