Ароматизатор

Намерихме 3 резултата за Ароматизатор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Ароматизатор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Ароматизатор Bref и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

07.01 - 27.01 T MARKET
14.01 - 20.01 Фантастико
14.01 - 20.01 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Ароматизатор

Ароматизатор наричаме изделието, което ни помага да придадем приятен аромат на въздуха във всяко едно помещение. Често съставът им е сходен до този на парфюмите и дезодорантите. За да се създаде ароматизатор с конкретен мирис, първо е необходимо да се извлече естествен аромат от източник. След това по химически начин се създава формула, благодарение на която всяко помещение може да ухае приятно.

Какви ароматизатори можем да срещнем?

В зависимост от тяхната форма, ароматизаторите могат да бъдат различни видове. Най-често разпространени са спрейовете, но често срещаме и дозатори с автоматично впръскване, както и машинки за контакт. Те са специално програмирани да реагират на движение и по този начин, когато човек мина покрай машинката, тя излъчва приятен аромат. Ароматизаторите за автомобили пък са по-компактни и често има различна форма според вида си.Можем да избираме между богато многообразие от приятни миризми, когато избираме ароматизатор. Ако искаме да се пренесем на тропиците или на Карибите, спокойно можем да се спрем на тропически аромати, а ако предпочитат нежния аромат на канела, нищо не ни пречи да изберем ароматизатор именно с такова ухание.

На кои марки да се доверим?

Сред лидерите на пазара, които предлагат богато разнообразие от ароматизатори в различни разновидности са Амби Пур, Еър Уик, Дискавър, Елеганс, Глейд. Освен традиционните си серии аромати, те предлагат и лимитирани серии, които допълват богатата гама от аромати най-често по време на празниците.

Как да изберем подходящ ароматизатор?

Знаем колко е трудно да се спрете само на един ароматизатор, затова създадохме брошура с най-актуалните предложения на редица търговски вериги, сред които dm, Лили, Карфур, Кауфланд, JYSK  и т.н. Разгледайте нашия сайт и изберете най-подходящия за Вас аромат във вид, който предпочитате.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах