Аспиратор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Аспиратор

За да подобрите качеството на въздуха във Вашата кухня и да отстраните от помещението изпарения, цигарен дим, газове, миризми и др., отделяни в процеса на готвенето се нуждаете от помощта на аспиратор. Също така, за да се предотврати разпространяването на неприятни миризми в цялото жилище, удушникът в кухнята има основна функция в съвременния дом. Почти във всяко домакинство вече кухните са снабдени с такъв, за да може престоят Ви в там да бъде придружен с едно приятно преживяване и да Ви носи наслада.

На коя марка да се доверим?
Световните производители Горение, Зануси, АЕГ, Бауматик, Фагор, Тека, Смег и други. са пуснали на пазара актуални модели, притежаващи висока ефективност, съвременен дизайн, тих режим на работа, комфорт при употреба, отличаващи се с ниско потребление на енергия, удобство при почистване и сигурна гаранция.

Какво трябва да знаем преди да си купим аспиратор?
Има четири основни вида асппиратори според Вашите нужди: островни и тип камина свободно стоящи, за вграждане. Аспираторите от тип камина могат да бъдат Свободно стоящи или За вграждане, в зависимост от Вашите желания и възможности, които помещението Ви предлага. Имате право на избор между двата съществуващи вида аспиратори – абсорбатор и аспиратор. Първият е без, докато вторият е със въздухоотвеждане.

За да изберете подходящата мощност на аспиратора за Вашия дом е необходимо само да умножите квадратурата на помещението по височината и получаваш кубатурата. Така ще сте сигурни, че на сто процента въздухът ще бъде обновен и жилището Ви свежо.

Откъде са пазаруваме?
Разбира се, след като разгледате офертите на магазините Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет в сайта ни, най-лесно можете да се ориентирате от какво точно се нуждае Вашата кухня и да си го набавите лесно и на достъпна цена.